CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 20. april 2008

Scraphygge og vinder af TVH....


Jeg har så småt indtaget mit nye scrapværelse, selv om der mangler en del, hylder, nyt lys o.s.v....men alligevel nyder jeg det så meget, at jeg kan sidde herinde, med alle tingene omkring mig .... når jeg ellers kan finde det. Det er jo helt fint at få det hele sat op og frem i lyset...men det kniber med at huske hvor det lige er jeg har lagt de forskellige ting :-) Men det er vel et luksusproblem ;-) Og så er det en fornøjelse at sidde ved vinduet - at få dagslyset ind, men også at kunne kigge ud i haven og se hvordan det hele er ved at springe ud - især nu, hvor den første forårsrengøring af haven har fundet sted!

Så er vinderen af min TVH/RAK fundet. Claus var så heldig at blive sat til at trække et lod i bunken, og navnet han trak var.....

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Så Mia, hvis du sender mig din adresse, så sender jeg lidt scrapgodter til dig, som du forhåbentlig kan bruge.
I går lørdag havde jeg besøg af Anette/Netti. Det var rigtig hyggeligt, og tænk, vi fik faktisk lavet en hel del, selv om der også lige blev spist en hurtig omgang ovnæggekage med grøntsager....og ind i mellem snak og scrap var der også helt ro :-) :-)...ja tænk! Det var nogle dejlige og hyggelige timer, det er så skønt, lige at kunne stikke hovederne sammen engang i mellem og hyggescrappe. Jeg fik lavet et par kort - med Anettes nye stempler - og startet på et LO om vores første hus. Det er jeg så slet ikke tilfreds med, så måske laves det om, jeg ved ikke om det er farverne eller hvad, men det fanger mig slet ikke...sådan kan det også gå.
Fortsat rigtig god weekend til jer alle - og nyd nu det helt fantastiske forårsvejr.

9 kommentarer:

 1. eej det var mig du skulle trække hehe :-P

  kan godt forstå du nyder det :) mit bord er også foran vinduet, ender tit med bare at sidde og glo ud :) især nu hvor det hele er ved at springe ud

  go søndag smukke

  SvarSlet
 2. Det kan jeg også godt forstå at du nyder.
  Tillykke til Mia.
  Det lyder til i har haft en hyggelig lørdag.

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå du nyder dit scrappe værelse, det er så skønt, at man kan have det hele samlet og bare kan lade det man er i gang med ligge, hvis man skal noget andet....hvis man altså ikke har en behåret terrorist, som render med det hele!! :)

  SvarSlet
 4. Tillykke med dit nye scrapværelse og tillykke til Mia. KH 10na

  SvarSlet
 5. Tillykke med dit nye scrapværelse og flot udsigt til haven. Tillykke Mia.
  Knuzzer
  Pialine

  SvarSlet
 6. Tillykke til Mia. Hmm jeg må hellere snakke med ham Claus :o)
  Tusind tak for en virkelig hyggelig dag igår. Det var enormt dejligt. Franz den frække kat var hurtig til at spankulere hen over vores ting hvis vi forlod bordet..hihi.

  SvarSlet
 7. Tillykke med værelset, det er SÅ dejligt.
  Og glædeligt forår - smuk have :)

  KH Heidi

  SvarSlet
 8. Ajjj en dejlig udsigt du har fået dig...uhh..glæder mig altså til at se værelset.....hmmm... mon så der står en grill uden for vinduet den dag LOL LOL LOL.... pjat....glæder mig til vi snart ses igen..

  Knuz Betina

  SvarSlet
 9. øhm...... er det mig???? Der kan jo være andre Mia´er??? Du får lige adressen i en pb på TSC...

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails