CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag den 9. april 2008

Convention og arbejdet med scrapværelset

Ja, så er endnu en convention overstået. Kirsten og jeg kørte fra Tvis lørdag morgen kl. 7.10...og vi havde en dejlig og hyggelig tur til det fynske! Tak for skønt selskab, Kirsten, alle 15 timer :-D.
Vi ankom i så god til og kom ind med det samme, så vi reserverede et bord til Betina/Hotcat og 4 andre ålborg-scrappere! Kirstens datter kom lidt senere og slog sig sammen med os. Det var rigtig hyggeligt at sludre, grine, shoppe - og scrappe lidt - sammen med jer! Jeg havde lavet 2 kort til den ene kortkonkurrence, og jeg vandt på det ene :-), og jeg havde også lavet et LO til den ene skitsekonkurrence. Jeg lægger dem på bloggen senere, jeg har ikke fået taget billeder af dem endnu - LOét skal lige repareres lidt efter transporten. Jeg fik som ventet heller ikke scrappet så meget, men det blev da til - næsten -1 LO, som jeg også lige mangler den sidste finish på. Men jeg fik købt lidt - en masse af mit favoritpapir fra MME, DaisyD m.fl., et nyt album, en Cropper Hopper scrapbook organizer med 8 rum - de var simpelthen revet væk fra Paperfarm, samt lidt forskelligt pynt, bånd, border, filt, tags o.s.v. Hele molevitten er her i en stor stak, da jeg først har tømt taskerne i dag!

Claus kom hjem fra Mallorca søndag morgen, kl. 04.10 ringede han på døren...om jeg var træt? Ja, og det samme var han....men vi skulle til 60 års fødselsdag kl. 12.00, så der var ingen hvil eller afslapning i løbet af søndagen. Heldigvis har vi så ferie - arbejdsferie - i denne uge. Mandag morgen startede vi med at flytte Rikkes seng ind på hendes nye værelse, som var blevet malet...så blev vores gamle soveværelse tømt og malet. Hele huset roder, sådan er det når 3 værelser skal byttes rundt, med senge, borde o.s.v.! MEN, nu er jeg så småt ved at flytte ind i mit nye scrapværelse - det er så skønt - for os alle, for de andre er vist lige så trætte af mit rod og mine tasker i alrummet, som jeg selv. Det værste er nu overstået, vi mangler dog at male vores "nye" soveværelse, men mine arme nægter at nærme sig en malerulle de næste dage...! Caspers gamle sovesofa har fået nyt liv her i scrapværelset (og kontor...) og Franz har allerede indtaget den, til leg med musen - og nu sover han! Bare han så vil blive liggende der hihi. Rikkes skrivebord har jeg så overtaget, det passer faktisk fint, med tastaturplade til igangværende arbejder, udtrækshylde til min Xyron - håber den stadig virker, den har ikke været i brug i mindst ½ år - og så skal jeg have samlet en rumdeler i aften, og have nogle hylder eller andet. Det vurderer jeg når jeg har tømt tasken og de par skabshylder jeg har med scrapsager. Men det er den sjove og hyggelige del, så det glæder jeg mig kun til. Her er lige et par stemningsbilleder indtil videre! Selv om det langt fra er færdigt, føles det som den rene luksus :-D. Er du med endnu?? Ih, tak fordi du læste med og lagde øjne og ører til min fortælling.

7 kommentarer:

 1. Han er nu sød den Frantz ;D..dejligt for dig at det går fremad med scrappeværelset - det er ikke så nemt at være stablet op i tasker og div. ..og nogen dejlige sager du fik med hjem fra Convention :)

  SvarSlet
 2. Fint scrap-rum du har fået, det er rart at man ikke skal pakke det hele ind og ud hver gang man lige har lyst til at scrappe en ½ time. Sikke oss nogle skønne ting du har fået med hjem fra convention ;-)

  SvarSlet
 3. Nå nå...man har både sofa og fjernesyn på værelset...er du sikker på at du nogensinde kommer ud igen LOL...

  Uhhh...glæder mig til at se det færdigt....nuppe nogle indretningstips...hvis/når den dag kommer jeg får mit ...;-)

  Selv tak for en hyggelig dag...godt at det snart er en ommer .... jeg trænger allerde så frygteligt igen ...lol

  Knuz fra Betina

  SvarSlet
 4. Hej Jette.
  Dejligt at høre at i havde en god convention selv om jeg ikke var med :o)
  Tillykke med at du vandt og sikke da en masse spændende ting du har købt. Jeg er SÅ misundelig på den der cropper hopper dims!!!
  Sikke et lækkert billede af FranzA *G*
  Glæder mig til at se dit værelse når jeg kommer ud for at lege med dig :o)

  SvarSlet
 5. Det er da en hel god bunke du har fået anskaffet dig :-)
  Øjhh et scrapværelse, det ser godt ud.

  SvarSlet
 6. Nårh han er altså ligeså kær som Murphy, sådan som han ligger der! De er nogle banditter, men jo slet ikke til at stå for!
  Sikke lækkert dit værelse bliver, det skal du nok blive glad for!
  Det var bare sejt, at du og Kirsten tog turen til Ryslinge og hyggeligt at sludre med jer!

  SvarSlet
 7. glæder mig til at se dit scrapværelse færdigt,indtil videre ser det da hyggeligt ud.
  Lækre indkøb du fik gjort

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails