CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag den 24. oktober 2007

Mine allerførste LO´s

På opfordring af Majer på hendes blog, "tør" jeg også godt vise mine første LO´s her på bloggen!
Det er faktisk helt sjovt at se på dem. Det første er fra Rikkes konfirmations-mappe, i A4 størrelse så det passede dertil. Jeg har med vilje lagt det foto ind som jeg uploadede dengang i januar 2006, og her har jeg vendt K´erne og E´et forkert!! (Det er dog rettet den dag i dag LOL). Jeg kan huske, at jeg var lidt stolt af LOét også selvom bogstaverne var vendt forkert...! Der er ganske enkelt brugt alm. karton og vellum, og jeg tror at blomsterne og bogstaverne er fra Gypsy Queen, som sammen med Scrapshop var de to shops jeg allerførst stiftede bekendtskab med! Og...det var før jeg kendte til sværten, de revne kanter o.s.v. Og ja, journaling/tekst var det jo heller ikke så meget af....
Dette LO er også fra januar 2006 og det første i 30x30. Det er med billeder af vores 1. kat, Bimse, og billederne er fra før 1986, hvor vi flyttede fra det lille rækkehus. Man kan sige, at her er mit første katteLO, og i det forrige blogindlæg er så mit nyeste katteLO...med vores nye kat Franz! Her er papiret fra en blok med retropapirer fra Panduro - hvor stemplerne også var købt...og jeg syntes at Panduro havde SÅ meget dengang... fiskeskelettet er fra GQ. Jeg lavede én ting dengang, som jeg stadig laver i dag, og det er MATTER! Det kan jeg se nu...sjovt, for jeg laver næsten aldrig LO´s idag uden matter. Det har jo så hængt ved siden da ;-) Her er der så hverken titel eller tekst - eller også er der begge dele?! Meget ville man jo nok lave anderledes idag, men jeg laver dem ikke om, for det er jo netop sjovt, at se de første LO´s, som enten kom i plastlommer eller blev sat i en mappe med sorte papsider, købt hos boghandleren. Mapper, som slet ikke kan lukkes sammen i dag, fordi de er spækket med LO´s.
Tak fordi du kiggede på mine debut-LO´s.... jeg kunne også godt tænke mig at se dit? Hihi...

8 kommentarer:

 1. Hej Jette.
  Jeg sys faktisk at dit første Lo er flot forhold til mit!! Wow det var fersk..
  Men sjov og god idé med at oploade det første.

  Hilsen
  Anette

  SvarSlet
 2. wawww så flot altså,det er bare sjovt at se, mit kommer i morgen hehe :)

  SvarSlet
 3. Dine første LO's er rigtig fine. Og jeg kan faktisk huske dem begge to, når jeg ser dem her :-)

  Tak for at du hoppede "med på vognen" :-)

  SvarSlet
 4. Synes det katte Lo er rigtigt sødt. Syens det er rigtigt sjovt at se, hvordan de forskellige lavede tingene, da de begyndte at scrappe. Og nej, det skal da ikke laves om. Tænk hvis man skulle gøre alt det om, som man kunne gøre bedre i dag chock

  SvarSlet
 5. Det er vildt sjovt, at se de første layouts, jeg synes nu dine er ganske fine!

  SvarSlet
 6. Hihihi...det er altså lidt sjov, og hyggeligt at se de første LO's man har lavet. Tror faktisk aldrig jeg har set dine før, tak fordi du delte ;-)

  Læste andetsteds, at istedet for at ændre de nuværend, så kunne man jo få nye billeder, og lave derfra.

  Knuz fra Betina

  SvarSlet
 7. Er helt enig, - det er rigtig fine LO'er. Jeg synes ikke jeg kan huske LO'et med Rikke, men det andet husker jeg tydeligt. :-)

  Her kan man rigtig se, hvor meget ekstra det giver at hoppe fra at scrappe i A4 til 30 x 30. :-)

  SvarSlet
 8. Det er altså så sjovt at se alle de "nøgne" første LOs som der blev lavet engang. Mine egne første LOs var også helt "nøgne". hehe!
  Og sjovt at matterne er fulgt med i din nutidige scrapping. :-)

  Din scrappestil har udviklet sig super hurtigt!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails