CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 28. oktober 2007

Flere ferie-LO´s


Ja, jeg har jo stadig en del feriebilleder jeg gerne vil have scrappet. Her er det fra vores besøg i Caorle´s gamle bydel. Der gik vi en tur under siestaen, og det var så skønt og fredeligt, og man mærkede rigtigt den sydlandske stemning, med de små restauranter og isbarer, som var de eneste der havde åbent. Folk og fæ sad og fik lidt at spise eller drikke og snakkede sammen over dagens avis! Materialerne til dette LO er fra Wild Asparagus og Crate, samt filt-thickers og crispy bånd.

Dette LO er endnu et fra Venedig. Her Claus, Rikke og Anja med udsigt ud over Canal Grande. Det er lidt af en kunst at få taget et foto - kun med os - p.g.a. turistmængden, men med lidt hensyntagen til hinanden fik vi vist alle det foto vi gerne ville have. Blomsterne dækker dog lige et par ukendte turister ;-). Materialerne er karton fra DCWV, papir fra BG Infuse, Prima blomster, mine uundværlige knapper og scrappers floss - og ikke mindst sværte!!
Jeg beklager de lidt slørede billeder, men det kunne ikke blive bedre i dag! Jeg håber i alle har haft en god weekend, og tak fordi du vender vejen forbi mig ;-)

11 kommentarer:

 1. Hæhæ kender godt det med de "irriterende" turister, som ikke er til at undgå, at få med på billedet! Igen nogle skønne layouts fra din hånd!

  SvarSlet
 2. Rigtig flotte LO'er.
  Det virker som om Caorle er en rigtig hyggelig by.
  Den dér med turister der render i vejen, kender jeg også kun alt for godt, - så er det med blomsterne jo en super måde at skjule dem på.
  Rigtig dejligt farvevalg, specielt på LO'et fra Canale Grande.

  SvarSlet
 3. Hihihi....fed ide med at gemme de turisterpå den måde....så kan de lære det kan de hø hø hø

  Super flotte LO'er igen, sidder lige og tænker lidt tilbage på alle de ferieLO's.......der er da sådan lidt romantisk stemning og farver over dem alle...er der ikke ?

  Men som sagt superflotte er de...5 fra mig ;-)

  Knuz fra Betina

  SvarSlet
 4. hej jette

  jeg elsker din stil, du har en fantastisk evne til at sætte farver sammen. der er så meget at "opdage" når man ser på dine lo'ts...

  endnu engang knald godt godt

  knus fra Hippe

  SvarSlet
 5. Rigtig lækre Lo's..
  Gode farvevalg og kanon opsætning

  SvarSlet
 6. rigtig flotte lo'er, fine farver der matcher billederne

  SvarSlet
 7. wow hvor er de altså bare flotte Jette.
  Som altid er det en fornøjelse at kigge forbi når du har lavet noget nyt...
  Super smart med at gemme turisterne væk hi hi.

  Knus Sara

  SvarSlet
 8. wawww hvor er de utrolig smukke, enormt flotte farver du har brugt til billederne :)

  SvarSlet
 9. Jeg vile altså godt kigge det feriealbum igennem IRL engang. Synes det er en fantastisk samling LO's du har fået lavet til den mappe. Dejlig brug af knapper på disse her.

  SvarSlet
 10. Igen nogle rigtigt flotte LOer fra dig, Jette. Lækre farver og ark - det hele er meget stilsikkert og lækkert. Igen nydelige billeder fra jeres rejse til Italien!
  Kender godt det der med at måtte dække noget af billedet med blomster eller anden pynt pga. der er fremmede med på billedet!

  Dejligt at se nyt på din blog igen! God dag til dig. :-)

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare et totalt lækkert layout - elsker alle farverne og de forskellige papirer. Bliver ret sikkert liftet af mig ;-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails