CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 31. august 2007

Konkurrence-LO´s


Dette LO er lavet til skitsekonkurrence på Dreampapers, en rigtig spændende skitse syntes jeg, som umiddelbart var lidt svær at få hul på, med den store "bue", men jeg valgte at løse det sådan her. Billedet er fra Caorle, en by ved Adriaterhavet, som vi besøgte under vores ferie i år. Denne havn er det første du kommer til, når du kører ind i byen, mod den gamle bydel. Bådene med de mange træudskæringer var meget imponerende.
Materialerne er fra Cosmo Crickets, "Dutch Girl", Bazzill karton "Bling", chatterbox bånd, MM maling, og små runde røde brads og - selvfølgelig ;-) - sværte.

Dette LO er lavet til skitsekonkurrence på Scrap-is-fun, det var også en lidt sjov skitse syntes jeg, og tog derfor udfordringen op. Det kniber oftest med tiden til disse konkurrencer, men her var lige 2 jeg hoppede med på. Billederne er nogle år gamle, før jeg opdagede scrap, men er dog trods alt gode, og blev derfor valgt til dette LO. Kravene var fri fortolkning af skitsen (her fulgt rimeligt nøje) hæfteklammer mindst 2 steder og max. 2 SLAGS pynt (dimser), her chipboard og bånd, blomsten er hjemmelavet af det samme papir som på LOét. (kan desværre ikke lige huske hvorfra.)

5 kommentarer:

 1. Hejsa Jette

  Hvor flot du har løst Pernilles skitse, den ser rigtig godt ud. Du er generelt god til at bruge den røde farve synes jeg.
  Printede også selv de 2 omtalte skitser ud, men synes ike jeg havde held med at lave dem ;-)

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 2. wawwww siger jeg bare hvor er de flotte, især den øverste er jeg da total vild med, super farver du har brugt der, flot det hele :)

  SvarSlet
 3. Det er bare vildt vildt flot dit udfordrings LO. Tror osse jeg må lave et LO af den skitse.
  Hej fra
  Lone

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare lækre! Begge to!!
  Forresten!! Tusind tak for en super hyggeligt dag idag! Det er jo altid dejligt at mødes med en flok søde scrappere!!

  Vi ses på Lørdag!! JUBIIII

  SvarSlet
 5. Et par fantastiske flotte layout, elsker især den øverste med Cosmo Criket, og så er den rød:-) Spændende detaljer!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails