CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag den 21. august 2007

Pink-y-pink-y


Som en af designerne for Sabina´s "li om hjørnet" har jeg denne måned fået æren af at scrappe pink!! Hold da op, det er en udfordring. Det er så længe siden jeg har arbejdet med disse farver, og det er ikke "lige til venstrebenet" rent farvemæssigt ;-) Så jeg har været i gemmerne og fundet nogle billeder fra Rikkes ene år i børnehaven, med en flok "tøzer" og resultatet endte sådan her. Jeg har bevidst skrevet lidt skæv overskrift og tegnet ulige streger omkring knapperne, for at fremhæve den barnlige side i LO´et.
Som en lille tilføjelse så er ikke kun Rikke og Marie veninder, nej alle pigerne holder stadig sammen den dag i dag.

Af materialer har jeg brugt rødt og hvidt karton, papir og hjerteranker fra Karen Marie Klip, det hvide karton er sværtet med pink sværte, og hjerterankerne er prikket med hvid gel-pen. Jeg har klippet en blomstermidte af det prikkede papir, slebet det med sandpapir og sat den fast med en tag klippet ud fra et af papirerne og bundet det med scrappers floss og et par knapper. Til tekst har jeg brugt sort, kiwi og baby pink zig writer.
Tak fordi du kiggede med ;-D

9 kommentarer:

 1. Altså nu er jeg jo 100 % til lyserødt, så jeg synes at det er rigtig flot - især er jeg vild med at du har fået så mange detaljer med :0)

  SvarSlet
 2. Den blev suuuuper flot, Jette. Jeg kan vældig godt li' at overskriften er lidt skæv og legende. Herligt at "tøzerne" stadig holder sammen! Dejligt LO med en super flot blomsterdetalje!!

  Og tusind tak for awarden!!! Jeg så det først nu! Jeg tilføjer dit navn i det indlæg jeg netop har lavet på min blog. (gør det senere i eftermiddag, da jeg skal på job nu). Tak for du tænkte på mig! :-)

  God dag til dig!

  SvarSlet
 3. Et rigtig skøøøønt Lo - flot opsætning. Der er noget romantisk over dine ting.

  SvarSlet
 4. Den er bare SÅ flot!! Men nu elsker jeg jo også lyserødt....

  Knus M

  SvarSlet
 5. Uha det er lige mine farver, rigtig flot, man kan kigge lææænge på det og hele tiden se noget nyt

  rigtig flot

  SvarSlet
 6. det er du da sluppet rigtig godt fra. Super lækkert tøse layout, jeg er vild med de "barnlige" streger rundt om knapperne

  SvarSlet
 7. Et rigtigt skønt LO, med mange lækre detaljer.....jeg elsker lyserødt :)

  SvarSlet
 8. Sådan... pink når det er bedst!! Er da lidt vild med den store blomst du har med :-)

  SvarSlet
 9. wawwww, så super flot og piget,super flotte detaljer du har med, alt er bare kønt :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails