CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 12. august 2007

Weekend med fødselsdag og havehygge

Ja, det er ikke blevet til scrap i denne weekend, selvom Sabina har haft crop i Skive!
Lørdag fejrede vi min Fars fødselsdag hos ham i hans ældrebolig, med grill og kaffe. Vejret holdt heldigvis tørt!! Samtidig fik vi lige sat hegn op ind til naboen. Det blev så hyggeligt og flot. Men tænk at der skal 3 mand til at kigge og 2 mand til at arbejde!!

Da arbejdet var færdigt, satte vi os til bordet, og nød godt af maden fra grillen og Lenas salater.
Vi var 12 i alt, og vi havde en rigtig hyggelig eftermiddag. Tidligere har vi været på kro, hotel o.s.v. og spise, men vi synes alle. at ved at hjælpe hinanden med maden, og ved at holde fødselsdagen hjemme, så har både Far og børnene mere ud af dagen.

Hygge og munter snak ved bordet!

Ældst og yngst!! Far og Emil.... 2 alen ud af et stykke!!
Det var en dejlig og hyggelig dag, i fint vejr, og "den gamle", som vi også kalder ham, tænker allerede nu på, hvordan vi skal arrangere det, næste år, hvor han runder de 75 år.

3 kommentarer:

 1. Sikke en hyggelig dag I har haft. Ja tit er det meget mere afslappet og hyggeligt at spise hjemme. Dejligt at din far nød dagen i fulde drag, det er bare det hele værd.
  Hej fra
  Lone

  SvarSlet
 2. Åhh - det ser vældig hyggeligt ud! Dejligt dansk med grill, familie-kom-sammen, have-halløj! Det ser ud til din far havde en super dejlig fødselsdag. Tillykke med ham! :-)

  SvarSlet
 3. Hejsa Jette

  Nå, det ser da ud til, at du trods alt har haft en rigtig hyggelig dag, din Far ser og lyder da til at have nydt den i fulde drag.

  Så må Scrap komme i anden række, selv om vi savnede dig ;-)

  Hygge fra Betina

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails