CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag den 21. august 2007

Endnu en award...

1000 tak til Lone, Majer, Rikke og Betina for awarden, der gives til bloggere, der er flinke til at give en kommentar til de indlæg vi hver især lægger på vores blog. Det er jo altid dejligt med kommentarer til det man laver, uanset om det er scraprelateret eller ej... der er jo så meget forskelligt der rører sig hos os alle ind i mellem... Jeg skal give awarden videre til 5 personer, og selvom jeg gerne ville sende den til alle dem der kigger og evt. lægger en kommentar, så vil jeg nu sende den videre til:

*Charlotte*

Hotcat/Betina

Charlotte Ravn

Gitte

Rikke/Scraps

Og 1000 tak til jer alle fordi i kigger med på min scrapblog, det gør det endnu mere sjovt og spændende at "blogge", og bedst af alt, så er det så fedt at blive inspireret af jer andre og dele denne skønne hobby.

PS: Er der evt. én der kan fortælle hvordan jeg kan linke til jeres blog, uden at skrive hele link-adressen? ;-)

2 kommentarer:

 1. Gud tak det havde jeg slet ikke set. :) mange tak

  skulle nettop ind for at sige der ligger en award til dig inde på min blog hehe

  knus

  SvarSlet
 2. Hejsa Jette

  Tusind tak for min award, ha desværre først set den nu, men som du ved har jeg desvære været uden net. Men nu hænger jeg forhåbentlig på igen.

  Ang. link, så gør jeg sådan: Jeg skriver min tekst færdig, så har du måske skrevet Hotcat og vil linke til mig, så makerer jeg det enkelte ord, og går op i linien hvor der eller er farve, str. upload af billede osv. og så trykker jeg på det tegn, der betyder hyperlink, og i det flet der så kommer frem, sætter du f.eks. blog adr. ind i, og så er hotcat lige til at trykke på.

  Håber atdet rod gav mening, ellers så hiver du bare lige fat i mig.

  Hygge fra Betina

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails