CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 6. august 2007

BOM - bogen om mig

På et par foras deltager jeg i de BOM-udfordringer der udgives hver 14. dag. Jeg laver de LO´s som jeg har tid til, synes om o.s.v. Det er en stor udfordring at scrappe om sig selv og sit liv, synes jeg. Oftest er det jo "de andre" der scrappes om, også fordi det mest er mig der står bag kameraet. Men nu synes jeg faktisk, at det er utroligt givende, både for mig selv, men specielt også for min familie og mine børn... som ofte kigger mig over skulderen og kommer med små kommentarer når jeg er igang med BOM-LO´s.... jeg må dog indrømme, at de trak ret meget på smilebåndet, da jeg en søndag tog nogle billeder af mig selv når nu ingen andre havde gjort det... (de var ikke hjemme)...og jeg VILLE i gang med det 1. LO. DET synes de dog var for meget - på godt jysk ;-D... men de kunne også se "problemet". Og så må man jo ty til egne midler, ik´?! Her er et par af de LO´s jeg har lavet i de forskellige udfordringer.

På 1. BOM LO har jeg brugt papir fra Cherry Arte og DCWV karton, chipboard bogstaver malet med MM maling og brun zig writer til tekst og doodling.

På "Vidste du..." er materialerne fra DCWV og papir fra Wild Asparagus "Girls Kit", derudover er der brugt lidt magic mesh, blomster, knapper og scrappers floss.

Den sidste BOM udfordring jeg har lavet, omhandler mit arbejde. Her er materialerne fra DCWV, HOTP, bazzill chipboards og igen sværte, knapper, scrappers floss og blomster...
Jeg er tilbøjelig til ALTID at bruge matter og sværte på mine LO´s. I øjeblikket har jeg også svært ved IKKE at bruge knapper og scrappers floss... som det også ses på disse 3 LO´s.
Men sådan har vi jo nok hver vores favoritter.

6 kommentarer:

 1. Nogle rigtig fine LO's om dig selv. Er også selv ret vild med Scrappers Floss :-)

  SvarSlet
 2. Jeg kunne også godt have tænkt mig, at have været med på den vogn med BOM. Det er nogle rigtig flotte LO og nogle superideer til hvad man kan scrappe om sig selv.

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare nogle super flotte layouts du har lavet, jeg bliver vildt inspireret til at gå igang med min egen BOM, nu må jeg altså se at finde tid til at komme igang!

  SvarSlet
 4. Jette, jeg er vild med din scrappe-stil. Du laver nogle fantastiske flotte layouts, og er til stor inspiration.
  Hej fra
  Lone

  SvarSlet
 5. Det er simpelthen nogen super flotte BOM LOer du har lavet! Jeg er vild med dem alle! Det er sjovt at lave sider om sig selv ... og også ret grænseoverskridende ind i mellem. Men jeg nyder at lave mine egne BOM sider. Og jeg HÅBER det er noget fremtidige generationer vil få glæde af. :-)

  Og af favoritting: Ja, så er jeg også selv vild med scrappers floss og knapper!

  Flotte og inspirerende LOs!

  SvarSlet
 6. De ser allesammen sk.. hamrende godt ud! De er dejlige, spændende og farverige. Glæder mig til at se mere :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails