CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag den 28. august 2007

BOM 7: Mit navn


Denne BOM udfordring på Scrap-is-fun, har været lidt længe undervejs. Jeg har et lidt blandet forhold til mit navn, som jeg skriver, men har lært at "leve med det" (ligesom med krøllerne ;-) ), og har aldrig overvejet at tage navneforandring!! Så slemt er det heller ikke. Det er ikke mange oplysninger jeg har kunnet finde om betydningen af navnet, men jeg har dog heller ikke været på biblioteket, men blot undersøgt på nettet, og så har jeg kort beskrevet, hvad det har betydet for mig at have dette navn.
Materialerne er fra American Crafts "a la Carte" og Sandy Lion "Daily Ledger", "Dark Brown" sværte, knapper og "Sky Blue" scrappers floss. Næste udfordring handler om vores forskellige roller her i tilværelsen - det er jo i grunden mange, men nu ser vi om jeg vælger at fukusere på en enkelt eller flere.
Tak fordi du kigger med ;-)

8 kommentarer:

 1. Super lækkert LO, skønne skønne farver og jeg synes Jette er et rigtigt pænt navn :)

  SvarSlet
 2. Hej Søde

  Hvor ser det godt ud, er vild med dit papir (er det noget fra Sabina?) god ide at skrive andet om navnet, da det jo ikke er meget man kan finde på nettet (som je faktisk troede). Flot flot LO.

  Knus fra Betina

  SvarSlet
 3. Det er et rigtig flot LO du har lavet, jeg er vild med de farver du har brugt - det hele passer bare super godt sammen

  SvarSlet
 4. åhhhh, hvor er det dog er lækkert lo, super flotte papirer og farver, og flot opsæt :)

  SvarSlet
 5. Det er et super-flot LO, med dine LO' ER jo altid kanon-flotte.

  SvarSlet
 6. Igen et superflot LO fra dig Jette.
  Faktisk en super god ide at lave et lo om sit navn.
  Hej fra
  Lone

  SvarSlet
 7. Dette LO blev VIRKELIG FLOT, Jette!! NØJ!! Lækre farver og nydeligt design. Jeg er vild med de sort/hvide og blå farver. Rigtigt lækkert - og et supert tema.

  SvarSlet
 8. Gode idé at scrappe om sit navn. Og så er det noget fedt papir du har brugt :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails