CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag den 30. august 2008

Weekend med sommer og crop

Så er endnu en uge gået, weekenden er startet med sommer, sol og varme. Det er rigtig dejligt, forhåbentlig kan vi være ude i fred for hvepsene i dag :-(. Der er Storå-løb og cykelløb i Holstebro i dag, så Claus er taget afsted med de andre, så jeg X´er fingre for at de får et godt løb uden uheld.
I ugens løb har jeg fået lavet et par kort. Det første er et julekort, lavet med stemplet jeg fik af "scraptøserne" den dag de var på besøg. Det er et rigtig sødt stempel. Papiret er julepapir fra sidste år. Farverne snyder lidt, de er knap så dunkle.

Så fik jeg også brugt lidt af papiret fra Maja Design, til et par neutrale kort uden stempler. Farverne er vist også meget lyse på det nederste kort...det var gråvejr den dag jeg tog billederne!... (Psst...Netti, tag´en på det nederste kort er fra den pakke jeg købte af AnneT ;-) )


I morgen kommer så dagen jeg har glædet mig til længe, Sensommercrop i Engesvang. Jeg bliver hentet af Netti kl. 8.00 dut, og så er det med at være klar med al happen-guttet *S*, både scraptasker og rullemarie. Det bliver en lang dag, men forhåbentlig holder jeg fanen (og benet) højt, når kørestolen er med.
Og på onsdag kommer endnu en dag jeg har længtes efter, den dag skal jeg til kontrol og røntgen på sygehuset, og forhåbentlig af med gipsen, have en "walker" på, og jeg må så begynde at støtte på benet igen! Hold da op, hvor bliver det godt, selv om jeg er forberedt på lidt besvær og tilvænning, som mine kollegaer har forberedt mig på, men det tager jeg også med ;-). Forhåbentlig er jeg så ovre problemer med hævelse af benet, og kan begynde at arbejde noget mere end jeg gør i dag.
Rigtig god weekend til jer alle, og vi ses i morgen, os der skal til crop :-)

9 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle flotte kort du har lavet!! De er virkelig enormt søde og harmonisk lavet - du er sgu sej til det med kort. Ikke som mine desperate kort :o)

  flot at du fik brugt noget fra den pakke fra Anne T - jeg var jo lidt "bekymret" *G*

  Vi ses i morgen.

  SvarSlet
 2. Det er nogen skønne kort du har lavet!! :) - især de to nederste kan jeg supergodt li' :)

  SvarSlet
 3. Det er nogle rigtigt lækre kort du har fået lavet dig. Held og lykke med tjek på sygehuset, håber alt går vel, så du snart kan komme op at gå igen.
  Jeg skal desværre ikke med i morgen, da det stort set er min første scrapfri weekend i meget længe, og jeg også skal til scrap næste weekend. Hyg jer rigtigt meget allesammen,

  SvarSlet
 4. Det er 3 meget lækre kort. Meget forskellige! Synes også de er harmoniske, som netti er inde på! :-)

  Ihhh altså! I er så heldige, jeg der skal til Engesvang i morgen. Jeg håber det bliver super fedt!! (er jeg sikker på det gør!!). Glæder mig til at høre om det.

  Kan godt forstå du glæder til at blive lidt mere mobil og få den gips af! Held og lykke med det hele og God Weekend!

  SvarSlet
 5. hej jette :)
  hvor er de bare flotte, er helt vild med det øverste især, farverne og det slidte look..mums

  held og lykke på sygehuset

  knus

  SvarSlet
 6. Som Nette skriver du er sgu sej til at lave kort - de er virkelig flotte og inspirende. På gensyn i morgen i Engesvang jeg glæder mig også meget. Og held og lykke på onsdag :0)

  SvarSlet
 7. Hold da op hvor er det bare nogle lækre kort du har lavet, du er ski' dygtig!
  Vi ses i morgen, jeg glæder mig!

  SvarSlet
 8. Søde kort du har lavet. Flot opsætning på dem alle tre.

  SvarSlet
 9. wawww total lækre kort i flotte farver, lækre og romantiske er de.
  10000 tak for hyggeligt snakken i går :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails