CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 3. august 2008

Flere blomster og et par bryllupskort

Så er endnu en weekend snart forbi - øv - for jeg synes det har været dejligt med selskab herhjemme ;-) Jeg har kæmpet mig til at låne en kørestol på hjælpemiddelenheden på sygehuset, det får man altså åbenbart ikke sådan lige lov til. Men det har godt nok gjort min hverdag en hel del nemmere, sålænge jeg ikke må støtte på benet, også da Claus har meget lange arbejdsdage i denne tid, og da meget jo er "overdraget" til ham så længe jeg er sat ud af spillet på den måde. Så Claus og jeg var på "strøg"tur i går, underligt at gå gennem gågaden og se folk i mavehøjde *G*. Vi nåede kun at købe en af fødselsdagsgaverne til Mia - vi mødte simpelthen alt for mange som tog vores tid ;-). Da vi kom hjem, havde vi fået besøg af nogle af vores gode venner, og se lige en pragtbuket de havde med!! Jeg er så fascineret af den, farverne er lige mig, og den er fantastisk flot at se på...det synes Franz også da jeg havde fået den ud af al cellofanen...de dersens lange blomster så lidt for spændende ud, så nu står den et sikkert sted!
Mine kollegaer har tænkt at jeg nok fik blomster nok, så da jeg lige var forbi i torsdags, fik jeg en stak blade og magasiner indpakket i bånd....Bl.a. Femina, Alt for Damerne, IN, Costume....og ja forresten også et Soduko hæfte - så må jeg prøve kræfter med det!! Lækkert, så har jeg læsestof til et par dage eller flere :-)
Men det bedste er nu, at jeg har fået mig arrangeret sådan, at jeg nu kan sidde i kørestolen ved scrapbordet :-D....har flyttet printeren inde under, så jeg kan hvile benet på hylden...(det var altså ikke kun derfor jeg VILLE låne en kørestol hehe), for nu kan jeg også sætte lidt vasketøj over, gør aftensmaden klar o.s.v.!! Men, jeg er så kommet i gang med at scrappe igen, eller rettere lave et par kort. Jeg havde fået bestilling på et bryllupskort før ferien, og det skal altså foregå nu midt i august, så jeg måtte jo igang. Jeg har valgt det papir jeg havde, som jeg syntes var mest egnet til bryllupskort, og materialerne til begge kort er fra Maja Design, det lyseblå og stempeltrykket er fra kortmånedspakken fra Sofie (Fru Hansens Kælder) , tilføjet lidt fra Maja Design + pynt.

Så har jeg også modtaget en award fra Anne , Karina og Betina 1000 tak, det varmer altid, når andre scrappere og bloggere tænker på en og synes om det man laver :-)The rules for this award:
1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you've nominated.
Nu er det lidt sent jeg har fået hentet disse 2 modtagne awards, og jeg synes at mange allerede har modtaget den, men jeg udvælger alligevel 7 blogs, som jeg synes giver mig meget inspiration, både scraprelateret, men også indblik i de små ting som bare hænder i hverdagen og som vi skal sætte pris på.
Kirsten/Kimic, 1-2-3 Scrap, Netti, Sofie , SuzyQ , Lone , og Cecilie .
Så fik jeg uploadet lidt på bloggen, Rikke rejser til Cypern i morgen, og vil gerne låne kameraet, så der går nok 1-2 uger inden i hører fra mig igen! Tak fordi du kiggede med, og god uge til jer :-)

14 kommentarer:

 1. Tak for awarden *S*
  Ja jeg grinte da du jublende skrev at du havde fået en kørestol men jeg forstår dig godt. Nu kan du jo lidt selv.
  Jeg glæder mig til at komme og besøge dig på SØNDAG *S*

  Superflotte kort du har lavet - de er vildt flotte og jeg er SÅ imponeret. Kanont.

  SvarSlet
 2. Rigtig søde meget forskellige kort. Godt for dig, at du har fået lånt en kørestol. Ikke at kunne komme omkring lyder frustrerende.
  God bedring og fortsat god dag.

  SvarSlet
 3. Hvir dejlig at du er blevet lidt mere mobil med kørestolen. De er jo sådan at når der er noget man ikke kan så vil man gerne. Så som scrappe så det må da hjælpe lidt på de lange dage at du nu kan sidde ved scrapbordet igen :0) Forsat god bedring og søndag.

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre du kommer lidt lidt ud nu ;-)) og især at du har fået indrettet det så du kan begynde at scrappe lidt igen.
  Flotte kort du har lavet, jeg skal i gang med tasken som der er med i Sofies lækre månedspakke.

  SvarSlet
 5. lækre kort som altid og tak for awarden

  SvarSlet
 6. Super lækre kort i det skønne Maja design papir

  SvarSlet
 7. Tænk at det skal være så besværligt, at få lov til at låne en kørestol?? Godt det lykkedes dig!
  Sikke nogle skønne kort du har lavet, de er vildt flotte! Dejligt at du nu kan sidde og lave lidt, ellers kunne tiden jo godt blive lang!
  1000 tak for awarden og de pæne ord, det er jeg meget glad for! Jeg har fået den før af flere, så jeg lægger den ikke lige ud på min blog igen:)

  SvarSlet
 8. Sikke en flot buket du har fået, dejligt med lidt skønt at se på når man nu ikke kan komme så meget rundt. Lækre kort, sidder osse selv og er igang med et bryllupskort. 1000 tak for awarden, det varmer altid at blive påskønnet ;-)
  Go bedring til dig, kan du nu hygge dig i din kørestol ;-) ;-)

  SvarSlet
 9. Flot buket - og lækre kort... ;o) Kan godt huske det med kørestolen, fra da jeg var gravid med Nynne. Det var virkelig underligt - og alle folk tager pludselig enormt meget hensyn... Men dejligt at du har lånt den, så du kan komme rundt. Det andet er da også for træls ;o) Rigtig god bedring...

  SvarSlet
 10. det er bare nogle skønne kort du har lavet...på trods.... LOL... og du har brugt en af billeterne...super.... nå, men så ved jeg at du har modtaget dem... det er jo 100 år og en dag siden jeg har set dig... godt at det snart er søndag....

  God ide, at dine kollegaer har købt underholdning til dig, så er du da beskæftiget 1 dag eller 2 ;-)

  Knus Betina

  SvarSlet
 11. Tusind tak for awarden, - den er jeg rigtig glad for. ;-)

  Det må være skønt for dig, at du er blevet mere mobil.

  Smukke blomster du har fået, og så er det jo herligt at dine kolleger har sørget for læsestof til dig, det havde været endnu bedre, hvis du havde kunnet får fat i en stak scrapblade, men de hænger jo ikke sådan på træerne her i landet .... ;-S.... ;-D

  SvarSlet
 12. såååå super lækre kort du har lavet, og fortsat god bedring

  SvarSlet
 13. Hvilke smuk buket du har fået! Du har bestemt også fortjent det, med dit uheld på ferien.

  Flotte bryllupskort, du har lavet :-)

  SvarSlet
 14. Hold da helt op du bliver begavet :o) ... dejligt at høre, at du har kunnet låne en kørestol så du er lidt mere "mobil". Flotte kort du har fået lavet :o)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails