CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag den 21. august 2008

Blå toner

Ja, nu nærmer tiden sig....til en masse crops og scrap-sammenkomster. Så jeg synes det var på sin plads med et nyt navneskilt, det jeg havde har vist fulgt mig fra mit 1. crop i Skive...! Nyt skilt, men i gamle materialer, og i mine yndlingsfarver. Elsker de blå-brunlige toner sammen, og således faldt valget på nogle gamle rester jeg havde liggende, mener det er MME og/eller WA. Så er der ellers malet et par grungeboard hjerter og pyntet med blomster, mesh, ruskindssnøre og en enkelt billet: Favorite Playtime...som absolut er min scrappetid :-D.

Så er har jeg også lige lavet lidt julekort - også i gamle materialer, men de er jo skønne alligevel. Lige pludselig er julen jo her, og jeg vil gerne prøve at være lidt på forkant i år ;-)
Kortene er meget enkle, også i de blå-brunlige farver. Grungeboardstjernerne er pyntet med Rangers glitter, og ellers er der lidt forskelligt pynt og stempler på kortene. Jeg har så gang i nogle kort i "rigtige" julefarver, med stempelmotiver....de må komme senere.

Nu er det fredag i morgen, og snart weekend. Det meste af søndagen går med kursus med Anne Thormose på Aktivitetscentret i Holstebro, det glæder jeg mig meget til. Der er elevator - heldigvis - og jeg har allieret med med mine chauffører, så jeg både kan komme frem og tilbage :-), også med (alle) de varer jeg har bestilt ved Anne, bl.a. de nye papirer fra MME og det nye julepapir!
Tak for besøget og rigtig god weekend, snart ;-)

11 kommentarer:

 1. Flot navneskilt og kort du har lavet, ja det er søde farver sammen

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med dine ting i blå/brune toner. Jeg er slet ikke i tvivl om det er dine ting, jeg ser rundt omkring i konkurrenserne.
  Lækker stil du har

  SvarSlet
 3. Super flot navneskilt og sikke nogle lækre kort du har lavet! Jeg nægter at tænke på jul før om tidligst en måned hihi, men nu ved jeg jo hvor jeg skal finde inspiration!

  SvarSlet
 4. Flot navneskilt, må da heller få sådan et lavet også......

  Og dine julekort er super flotte og i nogle lidt utrationelle julefarver, det synes jeg er fedt...

  SvarSlet
 5. Altså nu bliver jeg helt nervøs for at have lovet at køre dig hjem *G* Har du bestilt SÅ meget?? :o)

  Det er et rigtig flot navneskilt du har lavet. Hvor er det fyldt med lækre små fede detaljer.

  Dine kort er jeg SÅ vild med og meget misundelig over at du har fået gang i julekortene.

  SvarSlet
 6. Det er nogle smukke ting du har fået lavet!

  SvarSlet
 7. Fedt navneskilt! Måske jeg også skulle opfriske mit?!

  Flotte kort!

  SvarSlet
 8. Lækkert navneskilt! Det hænder, at man trænger til opdatering ;o)

  Jeg er glad for at se, at jeg ikke er den eneste, der allerede nu er i gang med julekortene. Tror jeg skal se på et par stykker i dag.

  SvarSlet
 9. Flot navneskilt du har fået lavet , i nogen skønne farver :)
  Hmm..julekort ???..tja måske sku' man kigge på dem ..om en måneds tid eller så ;P..men dine er nu rigtig smukke ;)

  SvarSlet
 10. wawwww hvor er det bare flot det hele, og hvor er det nogle lækre farver :)

  SvarSlet
 11. Lækkert navneskilt... Måske skulle jeg lave et nyt igen igen... Det jeg har lavet sidst, er ikke så praktisk. Må prøve om jeg kan nå at lave et nyt, inden næste søndag, hvor den står på Sen Sommercrop, i det mørke Jylland ;-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails