CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 11. august 2008

En travl - men skøn - weekend

Lørdag startede jeg hos frisøren, endelig, jeg havde jo været nødt til at udsætte tiden, til jeg kunne få en lørdags-tid, så længe jeg er afhængig af privatchauffør! Hvor var det dejligt - men hårdt at sidde med benet nede i 2½ time!!
Derefter havde vi Lotte og Valdemar med hjem til os, da hans mormor skulle passe ham om aftenen, også her i Tvis. Han er den gladeste og sødeste lille gut, han stortrives simpelthen og det er så skønt at opleve ham og hans udvikling. Han er nu 3½ måned og har rigtig travlt med at vokse og udvikle sig. Er han ikke lækker??

Ja, det tænker Franz også - om sig selv - det var første gang han oplevede en baby her i huset...han var selvsagt nysgerring, men overgik så mere til at gøre opmærksom på sig selv: "Hey, jeg er her også!!" mens vi fik frokost og Valdemar lå nedenfor i sin stol :-) Tossi´kat!

Så var det videre til 35 års fødselsdag om aftenen...dog ikke en nattefest for os, jeg havde jo et program om søndagen også :-D, hvor jeg fik besøg af Netti, Kirsten, Sabina og Betina, til "indvielse" af mit scrapværelse...ind og ud igen, for stort det er det jo ikke *S*, men jeg nyder det, men ser også frem til at få lavet det sidste, så som lamper, hylder, krogophæng + det løse, når jeg bliver mobil igen. Tingene er stadig meget komprimeret, men det er luksus i forhold til at have alt i den store tote!!

Efter en gang taco-mad, fandt vi scrappesagerne frem. Men uha, jeg kunne godt mærke, at det er næsten 2 mdr. siden jeg har scrappet LO´s! Det var SÅ svært at komme igang, selvom jeg har fået fremkaldt feriebillederne, og de plejer at få mig i omdrejninger. Nåh ja, tv´et kørte også - der var jo håndbold, og man er vel nødt til at følge med i det hele, ik´? Betina holdt så skansen ved bordet - næsten - for hun måtte et par gange kalde på kattemor her, da Franz spankulerede rundt på bordet! Ellers lå han pænt i hans katteseng og fulgte med i det hele og nød opmærksomheden som også kom ham til gode *S*
Mit LO kræver lige lidt mere finpudsning inden jeg synes om det, og det 2. LO nåede jeg kun at finde papir til ;-) Men jeg kom da igang, og scrappesøstrene ser da vældig aktive ud!

Se lige den skønne pakke pigerne havde med til mig!! Rigtige dejlige ting som jeg nok skal få omsat....lige mine farver også ;-)

Så alle 4, tusind tak for en skøn dag, og tak fordi i gad give en hånd med, jeg nød jeres selskab og at scrappe i flok igen *G*
Tak fordi i kiggede med :-D

8 kommentarer:

 1. Sikke skøn han er, ham den lille Valdemar! Forstår godt du smelter i hans selskab. Og Franz er jo bare herlig ... sådan som han rigtigt gør sig til! hehe.

  Og så er jeg så misundelig på jeres scrap-kom-sammen - synes det ser såååå hyggeligt ud! Og jeg elsker at læse om de dage i har været sammen for at scrappe, snakke, spise og hygge.

  SvarSlet
 2. Ja, det var en super hyggelig dag....og maden mums..... og jeg var endda så heldig at få det engang til ;-) hjem kunne man jo ikke finde..... så det er klart en ommer.....LOL....

  Han er da bare for dejlig ham Valdemar, men ham den hellige er nu hellere ikke til at stå for....

  Knuz Betina

  SvarSlet
 3. åhhhh så skøn en lille gut,og den lille mis også da:)

  hvor ser det ud til at i hyggede jer, jeg bliver helt misundelig, håber benet er i bedring :)

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor ser det bare hyggeligt ud, er da slet ikke misundelig....

  Og så den lille mand, han er da bare skøn....

  SvarSlet
 5. Hvor er Valdemar lækker - mums!
  Tusind tak for en dejlig dag. Det var skønt bare at scrappe i vores lille gruppe igen :o)
  Og rigtig mange gange tak for lækker mad - guf det var lækkert!

  Franz var lige i hopla den dag .. hihi han er sjov!

  Jeg forstår ikke helt at du vil lave mere ved dit layout - for mig at se var det flot!

  SvarSlet
 6. lækker lille unge ham Valdemar
  Tusind tak for en hyggelig dag, og Franz han er da bare slet ikke til at stå for ;-))

  SvarSlet
 7. Nårh han er for lækker ham den lille og også ham den lille frækkert med pels hihi! Det er utroligt hvad de finder på for at få opmærksomhed! Sikke fint dit værelse er blevet, kan godt forstå du er glad for det! og ih hvor i ser ud til at have hygget jer i søndags! Dejligt med besøg af søde scrapveninder!

  SvarSlet
 8. Hvor ser det hyggeligt ud, med scrappedamerne på besøg. Dejlige gaver du har fået :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails