CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag den 30. juli 2008

Besøg af Netti

I går tirsdag kom Anette/Netti på besøg. Det var så dejligt, og længe siden vi havde set hinanden og snakket - i munden på hinanden - i telefonen er vi bedre til at have tålmodighed og vente *G*. Og ikke nok med besøget, se lige hvad hun havde med til mig, en skøn buket fra Anette selv, Betina og Sabina. 1000 tak skal i have alle 3!

Og i en lille lækker pose, havde Anette disse "piller" med til mig....altså, det synes jeg er total humor...."Så ka´du lær´det - piller" og "God bedring - piller".... Hehe...tak du!

Jeg tror helt sikkert jeg har mere lyst til at spise disse piller end de lægeordinerede LOL...
Der er jo noget om det hele...det at vrikke om på græsset og falde oven på sit eget ben, er jo ik´så smart endda, så det håber jeg, at jeg har lært lidt af 8-), og der er heldigvis også bedring og fremskridt at spore, dvs. det går fortsat efter planen - tidsplanen.
Jeg har netop været til kontrol i dag, og benet var heldigvis tilstrækkeligt afhævet efter operationen, så jeg fik en curkulær gips på, og skal så fortsætte uden at støtte på benet de næste 5 uger. Så jeg er taknemmelig for at det er lidt overskyet i dag, varmen er sej synes jeg, og jeg elsker normalt sol og varme.... bare ikke når man føler sig som en strandet hval, der ikke kan og må noget som helst. Men jeg har da affundet mig med det og accepterer det, og holder humøret oppe, det kan jo heller ikke betale sig andet. Så ser jeg, hvornår og hvor meget jeg kan begynde at arbejde. Fortsat god dag til jer, og tak fordi du kiggede med

9 kommentarer:

 1. De piller ser godt nok også gode ud :-) Dejligt at du nu har en skøn buket at nyde, nu du ikke kan gå så langt. og skønt at det hele går efter planen, når du uheldet har været ude. Mon du kan klare at komme på lørdag?

  SvarSlet
 2. Haha tak for sidst. det var rigtig hyggeligt som du sad der og tronede. Du glemte at skrive som du kommanderede *G* ej det var okay.
  Du må sige til din læge at du har fået nogle piller der er meget bedre end hans
  :o)

  SvarSlet
 3. Uh jeg har bare så ondt af dig Jette! Der sidder du og kan ikke andet! Hvor er det nogen flotte blomster og dejlige piller du har fået af dine søde scrapveninder!
  Fortsat rigtig god bedring!

  SvarSlet
 4. Dejligt at ha nogle gode scrapvenninder.
  Kan godt forstille mig hvor varmt det må være med et gibsben.
  Forsat rigtig god bedring!

  SvarSlet
 5. Dejligt med lidt opmundringsmedicin. ;o)
  Der ligger en award til dig på min blog.

  SvarSlet
 6. Sikke da en redelighed - vidste ikke du også var medlem af "foreningen for faldne kvinder". Der er jeg nemlig æresmedlem, men jeg har altid kunnet nøjes med slemme forstuvninger - du har da valgt luksuspakken kan jeg læse mig til. GOD bedring - godt du ikke scrapper med tæerne....

  SvarSlet
 7. Hvor er det en flot buket og skønne piller ;-))
  Dejligt at høre det går fremad med dig så du igen kan komme på "scrap-højkant" igen. Glæder mig til vi ses igen

  SvarSlet
 8. Det var da ellers noget af en "ferie" du havde ! Hvor smadder uheldigt med det ben...altså. Det må da helt klart ha en helbredende effekt med sådanne nogle søde scrapveninder :O) Rigtig god bedring.

  SvarSlet
 9. Sikken en gang læsestof - og sikken en ferie. Jeg føler med dig din stakkel. Men godt at du er i bedring og har nogle gode scrap veninder der kan komme med medicin - og flotte blomster.
  Det er nogle rigtig gode billeder.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails