CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 1. september 2008

Nye "gamle" LO´s

Disse to LO´s har jeg lavet for nogle uger siden, men de har været med i et par konkurrencer/udfordringer. Det første er lavet til udfordringen på 1-2-3 scrap, hvor opgaven lød på at scrappe 1 foto, kun bruge farverne grøn, hvid og sort, samt minimum 10 linier journaling. Mit bud kom til at se sådan ud. Og ja, det er endnu et feriefoto, denne gang af vores nevø Emil, der troligt sidder på bænken sammen med mig, mens vi venter på at blive samlet op ;-) af chaufførerne. Et godt foto, som jeg syntes egnede sig til denne udfordring. Det stribede (Kaiser papir) og det prikkede er købt hos Sofies Kælder.

Det næste LO er lavet til Scrap-is-funs august skitsekonkurrence. En enkel med god skitse, som var sjov og anderledes for mig at lave. Jeg er også ret glad for resultatet. Papiret er fra MME 29th Street Market "Peaceful Dream", og så har jeg sværtet grungeboards og duppet med lidt glitter-glue, brugt Pettallo blomster, tuborgklamme fra Gurli og tickets fra Tim Holz. (...og jeg har lige læst at jeg har vundet denne gang ;-) )

Ellers var jeg til Sensommercrop i Engesvang i går, sammen med Netti, som hentede mig lidt over 8. Hold da op det var en lang dag, men et fantastisk arrangement, enormt hyggeligt og med en skøn stemning. Det håber jeg bestemt Heidi og Henriette har lyst til at stable på benene en anden gang. Og tak for fin service med plads til "rullemarie" og hendes hjælpere - og STOR tak til mine to søde hjælpere som vartede mig op - på alle måder *S* - , hele dagen ... ;-) Jeg MÅ jo indrømme at det gjorde dagen en hel del lettere for mig :-D
Jeg havde lavet LO og kort til skitsekonkurrencerne hjemmefra, men dem er der ikke taget fotos af endnu....og jeg fik også lavet næsten 4 LO´s dernede, men de kommer alle sammen på bloggen en anden dag... det er vist for mørkt nu til at fotografere dem nu.
Ha´en rigtig dejlig uge, og tak fordi du kiggede med.

11 kommentarer:

 1. Hvor er de bare totalt flotte begge 2!
  Det var bare en super hyggelig dag i går og flot at du vandt begge konkurrencer!

  SvarSlet
 2. Ha ha du var da heldig du ikke kom til at "rulle" hjem selv. Tillykke med dine vinder LO'er. De er super flotte. Velfortjent at du vandt dem i går. Det var en kanon hyggelig dag.

  SvarSlet
 3. Super gode layouts begge to, men jeg er særligt vild med det første. Jeg havde svært ved den udfordring, men du får det til at se let ud. Så flot!

  SvarSlet
 4. total skønne begge 2,jeg har lagt adressen til de billeder på min blog, så kan du bare løbe ind og tage den, tak for sidst, det var hyggeligt :)

  SvarSlet
 5. Skønne Lo'er begge to, Dejligt at I havde en skøn dag i Engesvang :0)

  SvarSlet
 6. flotte loer i skønne farver og fin opsætning. Sikke flittig du har været, glæder mig til at se produktionen

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med sejren ovre hos SIF. Flot LO med virkelig lækre farver! :-)
  Og LOet til 1-2-3-Scrap synes jeg er rigtig, rigtig flot. Sikke lækkert det hele er sat op og sød historie om din lille hjælper.
  Nu glæder jeg mig bare til at se dine LOs fra Engesvang ;-)
  Rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 8. kig ind til mig, der ligger en award til dig :)

  SvarSlet
 9. Lækre LOer. Jeg er vild med dine opsætninger og farvevalg.

  SvarSlet
 10. Superflotte LO'er ... farverne er fantastiske :o)

  SvarSlet
 11. waw hvor er de flotte - er især vild med nummer 2 og de farver du har fået brugt ;o)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails