CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag den 3. september 2008

SensommerCrop og LO´s derfra

I søndags var jeg som sagt til SensommerCrop i Engesvang. Et helt igennem skønt arrangement og en dejlig dag. Jeg havde gjort nogle LO´s klar hjemme fra, fundet billeder, papir og muligt dims, det kunne bruges dertil. Jeg har erfaret, at på den måde, er der en chance for, at jeg da får lavet lidt ;-), selv om jeg tit har svært ved at koncentrere mig og få lavet det som jeg gerne vil have det.
Det første LO jeg gik i gang med, var med et foto fra Gardasøen, i en stille bugt i Bardolino, hvor vandet var krystalklart, og lige til at hoppe i. Det LO er jeg rigtig glad for.

På ferien fik jeg endelig også lov til at tage et GODT foto af Rikke, ét hvor hun ikke lukker øjnene, holder hænderne op foran o.s.v.!! LOét kunne kun hedde My Girl! Jeg synes ikke LO´et er helt rigtigt, men nu er det lavet sådan, og sådan bliver det. Farverne er valgt ud fra hendes bluse og omgivelserne, og måske er det det rolige papirvalg, eller manglen på sværte, der gør forskellen ;-)

Girltalk er med et foto fra maj måned, til fødselsdag i Skive. Tøserne (18-22 år!!) slænger sig, hygger og sludrer mens de nyder solen, og mens Valdemar sover. Dejligt billede af dem, synes jeg :-)

Ferie- og familiebilleder - ja, så mangler vi jo kun Franz. Dette foto har jeg nok vist før, men endnu ikke scrappet. Som Netti spørger: Hvorfor skal den store hankat kun scrappes med lyserødt?? "Fordi han opholder sig helst i mit scrapværelse hvor der er meget lyserødt, og hvor mange fotos bliver taget....(eller i hans seng på kradsebrættet) og så er han selv ude om det :-D Men han er nu skøn alligevel, den lille mis, som nu vejer 6 kilo.... og trods de feminine farver, så fejler selvtilliden og egoet ikke noget. Derfor var rub-on teksten "It´s tough being PERFECT" også passende, og LO´et behøver vist ikke yderligere tekst.... Hvis man var katte-tankelæser, så er vi sikre på, at det er sådan han ser sig selv hehe..! ... men det er måske ikke så sært, med al den opmærksomhed han får!!

Ja, som Netti har skrevet på hendes blog, og som nævnt rundt omkring ;-), så var jeg så heldig at vinde konkurrencen i kort-skitsen og LÓ-skitsen...og på mit indgangsnr i Engesvang. Det var lige før jeg fik røde kinder og blev lidt flov *G* Jeg fik dog alligevel kørelejlighed hjem også ;-) Og dejlige gaver fik jeg jo så også! Og til jer der stemte på mine ting: 1000 tak :-). Jeg havde lavet begge dele hjemmefra, da jeg aldrig ville få dem lavet på stedet. Kortet og LO´et som deltog i konkurrencerne er disse to:

Og så har jeg fået gipsen af benet. Det var en skøn, men også underlig fornemmelse at kunne se og mærke benet igen ;-) Planen var at jeg skulle have en walker på i 14 dage, men nej, nu havde jeg gået i 8 uger, og benet var aflastet nok, så nu er det lige på og hårdt, skal træne ben, ankel og muskler op igen, og støtte mere og mere for hver dag. Så det er fast arbejde, med varme fodbade, øvelser, gang og aflastning, da det stadig er meget hævet. Men det er dog fremskridt.
Tak fordi du kiggede med, god fornøjelse til jer der skal til SAM, jeg tager et lille smut til messen i Viborg sammen med nogle af scraptøserne ;-)

6 kommentarer:

 1. Du har da godt nok f[et lavet en del i Engesvang - og nogen superflotte LO'er er det :)..smukke farver og fine detaljer og ham Frantz-katten kan vist tåle lidt lyserødt med det ego *G*
  ....og tillykke med præmierne ;)

  SvarSlet
 2. Hej Jette.
  Ja hvor skal jeg starte?? *G* det er superflotte layouts du fik lavet. jeg var helt misundelig så velforberedt du var - men du har jo også haft tiden til det *G*
  Dine layouts er dejlig stemningsfyldte og altid lækre. Jeg kan nu godt lide det med rikke men du sad got nok længe over det *S*
  Kortet er jeg SÅ misundelig over..du kan bare det der! Imponerende lækkert og JA jeg stemte på dig, men havde jeg vidst hvor meget overlæs jeg ville få sååå.. *G*
  Kan du have en god søndag i Viborg og nyd den..det er dæleme en lækker messe.

  SvarSlet
 3. Sikke noget LO'er - WAUW.....
  De er bare så gennemførte og fulde af flotte detaljer. Jeg er vild med dine blomster-sammensætninger (hmm...kan man sige det sådan ??).
  Hvor er der smukt i Bardolino, Gardasøen kunne sagtens være et campingmål på et tidspunkt.
  Skønt for dig, at du slap for Romwalker'en.

  SvarSlet
 4. Wauw nogle flotte LOer. Super flotte farvevalg. Det er du altså rigtig god til.

  SvarSlet
 5. så super flotte LOér du har fået lavet og skønne farve ;o)

  SvarSlet
 6. åhhhh, der er jo også alle dine flotte loer, jeg er total vild med den solnedgang altså, men alt er bare super flot :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails