CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag den 24. september 2008

Udfordringer

Så er der lidt nyt igen. Jeg har måttet ty til Rikkes PC, da min egen protesterer gevaldigt mod at komme på netværket. Så ingen mails eller deslige derfra....og jeg har forhørt mig, og fået at vide at fejlen må ligge på min bærbare, da Rikke sagtens kan logge på netværket med hendes bærbare. Da hun er på studietur, kan jeg jo lige låne hendes. Jeg har overført alle filer o.s.v. til usb-stik, i fald at pc´en skal formatteres!! Rikke har lånt kameraet med, men billederne af disse to LO´s havde jeg gemt, så dem kan jeg jo vise nu.
Det første har jeg lavet til 1-2-3 Scrap´s udfordring, som denne gang var en skitse, hvor der samtidig skulle bruges en figur eller chipboard af en slags. Samtidig kunne man så blive valgt som gæstedesigner, og her blev jeg sørme udvalgt, sammen med Ann Cicilie og Maria, se 1-2-3 Scrap bloggen. Det glæder mig meget, og jeg må så lægge hovedet i blød og finde et par udfordringer for oktober måned.
Billederne er fra påsken, hvor vi i stedet for forår, fik rigtig vinter. Jeg nåede at få en masse billeder fra haven af det nyfaldne sne. Papiret er gammelt MME julepapir fra sidste år, men det er jo stadig lækkert ;-)

Det næste LO er lavet til Unik-Hobbys 3. skitseudfordring, hvor skitsen var lavet af Anne Bente.
Det fik jeg så dette LO ud af, med BG bapirer. Det ensfarvede er spayet ganske let med glimmer mist, og ellers er der brugt scalloped karton, mesh, hørbånd, blondebånd, bling, Prima blomster, ruskindssnøre, MM bogstaver og lidt andet dims. Og ja, billedet er fra ferien, fra den første og eneste shoppetur i Bardolino ;-).
Nu "tør" jeg næsten ikke fortsætte, men jeg har netop set, at Unikteamet har udvalgt mit LO til denne måneds vinder....Ih, hvor er jeg altså heldig :-D.... :-D. Men det forpligter også, for nu skal jeg så designe min første skitse!!! Så jeg må rigtig ha´gang i de små grå ;-)
Så til noget helt andet. Jeg er startet med at arbejde fuldtid - det er hårdt men dejligt. Det er nu 3 uger siden gipsen røg af, og jeg går det jeg kan...men er langt fra tilfreds. Så jeg har været ved lægen i dag, og skal i gang med intensiv træning af fodleddet. Det håber jeg så kan give meget mere bevægelighed, for lige nu går jeg lidt som en vingeskudt and ;-), men jeg går dog, og fremskridtene er små trods alt.

Ha´en fortsat dejlig uge og tak fordi du læste med.

17 kommentarer:

 1. Du er ikke heldig! Du er dygtig!
  Det er 2 totalt lækre layouts du har lavet!

  SvarSlet
 2. så flotte loér kan da godt forstå du er udvalgt ;o) øv da du ikke er helt på topen men det tager nok længere tid end man selv vil ;o)

  SvarSlet
 3. tillykke tillykke fuldt fortjent begge steder, hvor er de flotte begge 2.
  hvor er det da treæls at det ben ikke rigtig vil makke ret endnu, jeg håber de snart får den på ret køl igen,
  ha en god dag

  SvarSlet
 4. Totalt flotte LOer begge to.

  SvarSlet
 5. Jeg forstår godt at du har vundet på begge udfordringsblogge - for du er SUPER dygtig. Mange lækre detaljer og farver og altid helt gennemført arbejde fra din side af! Stort tillykke med det! Glæder mig til at følge med på dine udfordringer begge steder :-)
  Dejligt at det går fremad med benet, selvom det går langsomt. ;-)

  SvarSlet
 6. Siger som Charlotte du er ikke heldig men dygtig , nogle kanon lækre loer i fine farver og opsætning. Held og lykke med genoptræningen.

  SvarSlet
 7. Tillykke!

  Det er SÅ fortjent! Du er jo smadder dygtig, og begge LO's er super super flotte!

  Glæder mig til at se hvilke udfordringer du kommer op med!

  SvarSlet
 8. Tillykke med heldet, der tilsmiler dig :-) Jeg håber det snart går bedre med benet, vi skulle jo gerne snart have dig helt på højkant igen :-)

  SvarSlet
 9. Tusind tak for en rigtig hyggelig aften i Holstebro.
  Jeg sad lige og tænkte..hvordan pokker er du kommet på nettet men det kunne jeg jo læse :o)
  Tillykke med at du vandt her og der og alle vejne men som de andre siger...det ER også to virkelig flotte layouts. Godt gået.
  Jeg glæder mig til at se din første skitse :o)

  SvarSlet
 10. RAP RAP for nogle smukke LOs du har lavet og stort tillykke.

  SvarSlet
 11. Hjertelig tillykke med at du vandt ved Unik hobby. Det var fortjent for du er super dygtig ! Dine Lo'er er kanon flotte som altid. Held og lykke med benet og træning.

  SvarSlet
 12. Ej, altså Jette, nu må du ski' stoppe, - det har intet med held at gøre, at du vinder. Du er en knaldhamrende dygtig scrapper, - derfor..... ;-)

  Jeg ved snart ikke hvad jeg skal komme med af superlativer, men bare sige, at begge LO' er super flotte.

  SvarSlet
 13. Hvor er det nogle flotte Lo ér du har lavet...skønne farver og rigtig fede titler! Tillykke med sejren..som de andre skriver: det har intet med held at gøre!

  SvarSlet
 14. De er bare meget lækre dine layouts du har fået lavet.
  Tillykke, glæde mig til at se dine udfordringer.
  Håber snart du komme i topform igen.

  SvarSlet
 15. Heldig... Jette. Nej dygtig er det rette ord, for hvor er de flotte.... Især det første er jeg vild med, total fede farver ....

  SvarSlet
 16. Super flotte LO'er, IDYL er bare idyllisk (hvis man kan sige det):0)

  SvarSlet
 17. Der er vist ingen tvivl om hvorfor du har vundet de fine titler. Det er jo nogle utrolig flotte layouts du laver. Så stort tillykke herfra

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails