CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 12. oktober 2008

Convention og gæstedesigner

Her er lidt stille på bloggen, da min bærbare stadig er til pc-doktor :-(
Jeg har IKKE fået scrappet meget, pokkers som det arbejde tager meget af ens fritid *S*
"Casper" lo´et startede jeg på til en scrapaften i Holstebro, fik det ikke færdigt og tog det derfor med til convention...hvor jeg heller ikke kunne arbejde videre med det, derfor har jeg besluttet at det SKAL se ud som det gør nu. Jeg valgte de gyldne farver ud fra hans bluse og markisen, da fotoet ellers er domineret af meget grønt. Jeg synes det er et rigtig dejligt billede af ham, og jeg fik jo også "lov" til at tage et af Rikke på balkonen ;-). Materialerne er vist alt fra MME og eneste pynt er lidt brads og bånd.

"Vi sopper" startede jeg også på i Holstebro.....med den tanke at det skulle være 1. udfordring på 1-2-3 Scrap, hvor jeg er gæstedesigner denne måned....men man skal jo LÆSE "reglerne"....Hallo Jette, du ville få en pakke med materialer der skulle bruges.... Ja, ja, det lærer man så hehe...men jeg blev super glad for LO´et, elsker simpelthen det foto, "taget bagfra", som var tænkt som mit oplæg til udfordringen *G*! Jeg har brugt brunt karton og 1 stk. mønsterpapir fra BoBonny og en lille rest turkis mønsterpapir. Journal-noten kan jeg slet ikke huske hvor er købt - og derudover er der lidt Prima blomster, metal-blomster-midter, bånd og nåle fra Sabina og "Tiger"!

Og her er så LO´et som er lavet til udfordringen på 1-2-3-Scrap!!! Det papir havde jeg SÅ svært ved at bruge....så det var en RIGTIG udfordring!! Udfordringen blev: scrap et sommer-LO, hvor ordet sommer indgår, brug papir-mosaikker/firkanter og en båndramme om et foto! Og det er godt nok gult, og "rodet", set med mine systematiske øjne, så har jeg også prøvet det LOL. Så er jeg spændt på at se, og nogle har taget udfordringen op ;-)

Sidste weekend tog Netti og jeg turen til Ryslinge. Det var igen en helt igennem dejlig dag - ikke at jeg fik scrappet - det er vist aldrig blevet til så lidt scrap - og aldrig til så meget shopping *G* Det var skønt at sige hej til så mange af jer, og super at vi var hele 8 fra vores Holstebro-gruppe, der uafhængige af hinanden var taget derover - det var herligt - og de er vist alle rigtig blevet ramt af den smitsomme scrap-syge :-D
Pludselig var dagen gået, og der skulle pakkes sammen og køres hjemad. Og ja, flere af jer, mødte vi jo så igen på Mc.D i Vejle....sulten skulle stilles, da Netti var ved at gå helt kold af mangel på mad og væske ;-), AC og jeg var vist bare normalt sultne.
Glæder mig så til næste convention - det er så spændende, hvordan det kommer til at forløbe næste år.
Så er det efterårsferie, jeg har kun fri 2 dage, tirsdag kører Netti og jeg til Ikea, onsdag skal jeg nå noget af alt det jeg skulle nå i uge 30, min sidste ferieuge.... hvor værelserne skulle gøres færdige, soveværelset males o.s.v....hvis ellers alt var forløbet efter planen....og det er vist mere end urealistisk at nå alt det kan jeg godt se, men indkøbene kan vi nå, og vi får helt sikkert en dejlig og hyggelig tur igen.
Ha´en rigtig dejlig uge - og ferie - for de heldige.

11 kommentarer:

 1. super flotte loer du der har lavet, det med fotoet taget bag fra er bare sååå flot.

  det lyder som i rigtig hyggede jer,jeg ville gerne ha været der,

  SvarSlet
 2. Ja, jeg vil da godt give dig ret i, at "Sommer"-LO'et ikke ligner et "Jette"-LO ;-D ;-D
  Men jeg synes det er nogen dejlige farver, og mosaikken forneden er rigtig fin.

  Suuuuper billede af Casper, - jeg synes du har lavet et dejligt LO.

  Men soppe-LO'et går jo rent ind. Hvor er det bare flot. Sikke et lækkert billede, og så alt det blå, det falder jeg jo altid for
  ;-)

  Ja, det var en dejlig dag på convention, som det plejer at være. Jeg er også spændt på om Heidi ryster noget specielt ud af ærmet næste gang, - vi plejer jo at få datoen fra gang til gang, såhhh.... ??

  SvarSlet
 3. loét med mosaikken må have været en svær udfordring, men du har godtnok klaret det flot....

  Dit soppe lo er jeg da helt vild med, det må liftes......

  SvarSlet
 4. Uha det er slet ikke rart når pc'en må til doktor ;)...
  Skønne LO'er ale tre, men det sidste "Sommer" synes jeg er helt super - med mosaikken og alle de andre detaljer, selvom det slet ikke ligner det du "normalt" laver ;)

  SvarSlet
 5. Sikke dejlige layouts du har lavet. Jeg kan godt lide dem alle sammen. De er SÅ læker.
  Tusind tak for en dejlig tur til Ryslinge - det var smadderhyggeligt. Jeg glæder mig helt vildt til på tirsdag.

  SvarSlet
 6. Super flotte layouts du har lavet! Nyd dine fridage og husk at lade nogle varer blive tilbage i Ikea til de andre kunder!
  Vi mødes altid med en flok Oddere på en resteplads ved Odense og spiser der på vej hjem fra convention :)

  SvarSlet
 7. Øv hvor er det altså træls med den computer.... erfaringsmæssigt havde de min bærbare til reparation i en hel mdr. det er godt nok utroligt....

  Ajjj... de 2 øcverste LO'er har jeg også papir fra hmmm... mon vi handler for meget sammen ;-) NOT...
  Men skønne er de begge 2... men skal lige have luret lidt mere på det nederst... bare så jeg ved hvordan jeg skal bruge mit..LOL...

  Knuz

  SvarSlet
 8. Meget lækre LOs du har lavet ... jeg er især vild med "soppe-LO'et" :o)

  SvarSlet
 9. skønne layouts du har fået lavet . Så må jeg heller komme med en tilståelse. Da jeg så de tre kit til vores gæstedesigner så valgte jeg det der til dig, for jeg tænkte, det bliver sq en udfordring for jette ;O)

  SvarSlet
 10. 3 SUPER skønne loer du har lavet.
  Der er en udfordring til dig på min blog :)

  SvarSlet
 11. tillykke som gæste designer :) jeg har desværre ikke nået nogen af konkurrencerne :(
  flotte layouts du har fået lavet :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails