CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 30. december 2007

London LO´sDisse to LO´s er lavet til cyber-crop på "Scrap Cat". Det første var en skitseudfordring, og billedet er et sjovt træ i St.James Park, taget en smuk novemberdag. Materialerne er fra MME "Frost", derudover er der brugt brads, filtblomster, thickers, sværte og doodlet lidt rundt om blomsterne.
Det andet "B.P.", var for mig både en skitseudfordring med Netti på SIF, dvs. jeg brugte denne skitse til at lave LO´et med kravene: maling, filtbord og/eller stof. 2 af de 3 krav skulle være opfyldt. Jeg har brugt sort karton og mønsterpapir fra MME "Festive". Jeg har malet billederne rundt i kanten med sort MM maling, og stempeltrykkene er lavet med creme MM maling. B.P. er med thickers og en forkortelse af Buckingham Palace. Jeg har brugt filtblomster i stedet for at doodle som der var vist på skitsen...jeg var lidt i tidsnød, sådan er det når man både vil blæse og have mel i munden LOL...men jeg skulle i by, så det var hvad det blev til i fredags.
Rigtig godt nytår til jer alle, og 1000 tak for alle de dejlige kommentarer i har skrevet på min blog. Jeg glæder mig til et dejligt nyt år, fyldt med scrap og hygge.

13 kommentarer:

 1. Sike nogle dejlige layouts du fik lavet til den cybercrop, uh jeg ærger mig over, at jeg ikke havde tid til at være med!
  Rigtigt godt nytår!

  SvarSlet
 2. Det er blevet nogle rigtig flotte layouts, du har fået lavet. Jeg synes du er supergod til at "få trukket fotoet ud i layout'et" med valg af farver, pynt og en lille fortælling, så layoutet får den helt rigtig stemning.

  Rigtigt godt og lykkebringende nytår til dig og din familie!

  SvarSlet
 3. det er bare såååå flotte loer du der har lavet :)

  rigtig godt nytår :)

  SvarSlet
 4. Super flotte LO'er du fik lavet. Rigtig Godt Nytår til dig.

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte. Tusind tak for en dejlig og enormt hyggelig dag :o)

  SvarSlet
 6. Super flotte LO's!!

  Og TUSIND TAK for en kanon hyggelig dag - det var super dejligt at scrappe meddig/jer:)

  Og sikke en skøøøøn dreng du har dig (Franz)

  SvarSlet
 7. Lækre layouts du fik lavet til cyper croppet forleden.

  Rigtig godt nytår til dig og din familie.

  SvarSlet
 8. Rigtig flotte layout's.
  Rigtig godt nytår !!

  SvarSlet
 9. Hej søde

  Lige på faldrebet....Jeg vil ønske dig og dine et rigtig godt og lykkebringende nytår. jeg vil også gerne sige tak for året som er gået, tak for dejligt selskab og hygge, og jeg vil se frem til endnu flere i det nye år.

  stort knuz fra Betina

  SvarSlet
 10. Hvor er de bare flotte. Jeg er især helt vild med det øverste LO.... Det er rigtig dejlig enkelt. Også godt nytår til dig. Ses vi på torsdag?? Knus.

  SvarSlet
 11. Ha et riktig godt nytt år Jette!

  SvarSlet
 12. Rigtig godt nytår til dig og din familie.
  Glæder mig til at følge din spændende blog i det nye år.
  Det er nogle rigtig flotte lo, du generelt laver og disse to nye er ingen undtagelse. Flot foto af det gamle træ, der spejler sig i vandet.

  SvarSlet
 13. Heisann og godt nyttår!!
  2 flotte LO´er du har laget her.
  Gleder meg til å følge med i bloggen din framover i 2008.

  Go klem fra Inger Marie

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails