CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 6. januar 2008

Masseproduktion...!

Masseproduktion...? Nej ikke helt, men jeg har lige pludselig en hel del LO´s som jeg ikke har nået at lægge på bloggen endnu. De første er lavet her hos mig i selskab med Netti og Sabina, vi stablede lige en impulsiv gang søndagsscrap på benene her hos mig, og det var rigtig hyggeligt...med lidt forstyrrende elementer (Franz!)... som Netti har beskrevet på hendes blog!

Det første LO, er også med fotos fra St.James Park, med billede af søen, og så et af de meget livlige og tamme egern....de var rigtig nuttede!! Alt papir er fra BG Mellow og derudover er der brugt blomster, knapper, bånd, metaldimser, thickers bogstaver og alt paper er sværtet i kanterne.

Det næste LO er fra Buckingham Palace, med fotos fra portene og den store statue i midten af rundkørslen ved BP. Det er meget flot og imponerende med masser af guld og udskæringer overalt, et rigtigt turist-tilløbsstykke. Materialerne hertil er fra MME "Frost"...vel egentlig julepapir, men jeg syntes det passede så godt til disse billeder. Derudover er der brugt crispybånd...(det er næsten blevet ligeså uundværligt som knapper og sværte ;-) ), filtblomster, blomsterbrads,knapper oag sværte rundt om hele LOét.

De to sidste LO´s er lavet i går til scrap i Skive, og er ligeledes fra min London-tur og med fotos af et par af Londons kendetegn. Det første er holdt i røde farver med papir fra Sandy Lion, vinylbogstaver, vinylswirls fra Townhouse, filthjerter fra Townhouse, klammer, crispybånd, rødt selvklæbende blomsterbånd, røde blomsterbrads og knapper med scrappers floss.
Til LO´et med de levende statuer er der brugt blågrå karton, papir fra Wild Aspagus, sværte, sort karton til matter, creme og grønne blomster samt 2 farver knapper. Bogstaverne er skumbogstaver (mosgummi) fra Creativ Company. Jeg nåede yderligere 2 LO´s i går, men dem er jeg ikke helt "glade" for endnu...der mangler ligesom et eller andet, så de kommer måske på bloggen en anden dag.
Tak fordi du kiggede med gennem hele denne række af LO´s.

12 kommentarer:

 1. Super flotte loer der er afstemt så flot i farverne og med mange detaljer

  SvarSlet
 2. Hejsa Søde

  Ja, sukkkkk.....der var jo nogen der ikke var med sukkkk...dybt sukkkk..... Desværre..

  Men tror at jeg tog at jeg tog den rette beslutning, vi endte da næsten med snestorm heroppe... men mon ikke det går til februar :-)

  Sikke masse fine LO'er du har lavet, det er næsten ikke til at kommenterer på dem alle, så jeg vil bare lige fremhæve den med vartegn, det var da en rigtig god ide at tage billeder af...Lo'et er også rigtig godt lavet, papirene passer lige til de knaldrøde farver i billederne...

  Knuz fra Betina

  SvarSlet
 3. åhhhh, så super lækre loer du der har lavet, flotte farver og detaljer, supert :)

  SvarSlet
 4. super lækre layout du har fået lavet i selskab med de dejlige damer. ja nogen gange er jeg lidt misundelig over ikke at bor i jylland.

  SvarSlet
 5. Altså for nogen dejlige London LO'er.... Jeg bliver helt nostalgisk. Det er bare sådan en FED by.
  Jeg er også helt vild med Mellow serien fra BG, den er superflot og anvendelig. LO'et med vartegnene er bare helt kanon flot. Super at du altid får så mange detaljer med.

  SvarSlet
 6. Tak for nogle hyggelige scrapdage sammen *S* Det er altid dejligt i dit selskab.
  Dine layouts er vildt lækre med flotte små detaljer og ikke overfyldte. Du har helt klart sans for det. Der er alle SÅ flotte.

  SvarSlet
 7. Sikke nogle dejlige layouts du har fået lavet! det lyder hyggeligt med sådan en spontan scrapsøndag i godt selskab :)

  SvarSlet
 8. Nogle meget flotte Lo'er kan især godt lide vartegn

  SvarSlet
 9. Åhhhh altså, Jette! Du har netop taget mig tilbage til London! SKØØØØØN by! Jeg vil så gerne tilbage dertil!
  Rigtigt flotte LOs du har fået lavet. Jeg kan li' dem alle - og synes du finder de helt perfekte farver/ark til billederne.
  Det sidste LO er specielt cool, synes jeg. De der firkanter, hvor der også er en tekst-firkant i blandt er kanon flot! :-)

  Lækker scrappestil du har! .... men det ved du jo, at jeg synes ;-)

  SvarSlet
 10. Sikke en masse flotte lækre lo's du har fået lavet. Er vild med dit vartegn Lo.

  SvarSlet
 11. super-flotte LOér som altid. Jeg er også helt vild med det sidste med de små firkanter.
  Man kan altid finde inspiration i dine LOér
  Knus Kirsten

  SvarSlet
 12. your LO are all gorgeous so beuatiful you that made

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails