CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 18. januar 2008

1.udfordring på Multiscrap


1. udfordring på Multiscrap er nu overstået, og det var da lidt af en mundfuld...jeg tror det har været en udfordring for mange at skulle bruge MASSER af glimmer og bling-bling...men hold da op hvor var alle de indsendte LO´s flotte og forskellige, det var rigtig imponerende. Og det gjorde jo kun afstemningen endnu sværere....
Jeg har som sådan heller aldrig mødt en "kendt" person IRL...men mit nylige besøg i London bød jo også på Madame Tussauds, så jeg syntes det var oplagt at bruge et af billederne derfra, af en skuespiller som jeg synes er "hammer-go´" :-D, og som var gengivet SÅ virkeligt...det var lige før man begyndte at tale til ham Morgan her, LOL.
Nå, men mit materialevalg faldt på karton, 3 slags papir fra MME "Festive" og dertil guld-glitter, sort og bordeaux glitterlim, glimmerstjerner fra Prima, crispybånd og sorte thicker bogstaver. Skitsen har jeg liftet fra Diana, http://www.dianakaiser.dk/wp-content/2008/01/sodtos1.jpg.
2. udfordring opfordrer jo også til at gå lidt i tænkeboks!
Efter blogrundfart kan jeg se, at jeg har modtaget denne award fra Majer. 1000 tak for den, det er nu altid en fornøjelse at læse med (og "ose") hos dig! Jeg vil så videregive den til Netti, Charlotte og Hotcat, som er søde til at kigge med hos mig og lægge en kommentar også. Alle i andre skulle også have den, også dig Majer, men jeg har valgt ikke at "returnere" og så håber jeg at den når videre rundt i blogland :-D
Tak fordi at i lægger vejen forbi, og god weekend til jer alle.

16 kommentarer:

 1. Hihi det var jo rimelig nemt at gætte dit bidrag, ved at kigge på billedet :-) Men godt ser det ud og ham ville jeg bestemt også stille mig op og få taget foto med, selvom han "kun" var af voks :-)

  Du har forresten fået en award af mig ;-)

  SvarSlet
 2. Flot layout. Syntes også han er en hammer god skuespiller

  SvarSlet
 3. hej jette. mange mange tak for din super søde kommentar på min blog :) Det betyder bare så meget med sådan nogen kommentarer ;)
  Dit lo er smadder fint, jeg troede faktisk lige det var et rigtigt billede af ham ha ha :D

  SvarSlet
 4. Ud fra billedet er det jo slet ikke til at se, at det ikke real live. Ret godt lavet!

  SvarSlet
 5. Lækkert LO, Jette det ser bare rigtig godt ud

  SvarSlet
 6. hvor er det bare sjovt ,at se hvem der har lavet de forskellige layouts til opgave et.
  Super lækkert layout

  SvarSlet
 7. Super lækkert lo, dejlige farver og flot opsætning

  SvarSlet
 8. Det er et vildt flot LO - og egentlig meget Jette-agtigt ;o) Havde jo gættet, at det var din ud fra billedet ;o)

  SvarSlet
 9. Det er et superflot bidrag du lavede til udfordringen. Da jeg elsker glimmer sys jeg ikke at det var det svære ved den, men mere emnet.
  Tak for den søde award.

  SvarSlet
 10. Jeg havde godt gættet, at dette var din LO - både via billedet og din håndskrift!! LOet blev supert - og jeg synes al bling'en passer godt til sådan et VIP-LO! :-) Flotte farver.

  Og tusind tak for awarden. Jeg må hellere få sat den på min blog.

  Rigtig god søndag til dig, Jette.

  SvarSlet
 11. Nøjjj...tak skal du have, sådan en lille erkendelighed varmer altid.

  Super LO, flot opsætning....men ja dit var gættet ;-) Men skønt er det. Morgan Freeeman ....mums.... især er jeg vild med hans rolle i Robin Hood filmen.

  Knuz fra Betina

  SvarSlet
 12. Ja det er jo ikke til, at se på billedet, at han bare er en voksdukke! Det er sjovt, at se hvem der har lavet de forskellige layouts! Nogle var lette, at gætte, men andre var ikke lige til at gennmskue :)

  SvarSlet
 13. super, super flot lo,flotte detaljer :)

  SvarSlet
 14. this is a great work, I love it so much

  SvarSlet
 15. Ja det må have været lidt af en udfordring at bruge så meget glimmer LOL Farverne på papiret er bare perfekte til at få Mr Morgan til at træde frem:-)
  Tillykke med din award

  SvarSlet
 16. Flot LO, ham er jeg også vild med :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails