CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 16. december 2007

6 dekorationer på 3 timer
Hold da op, hvor havde jeg travlt i går, da jeg hjalp Else med dekorationerne...vi fik lavet 3 til hende og 3 til mig. De 3 øverste er Elses, 2 af dem lagt på fade med masser af grønt og en er lavet i hendes tagrende - den skal ALTID laves ;-), da den har fast plads i hendes stue. Mens vi var kreative....sad mændende i hver deres sofa og så håndbold...men så gik de da heller ikke i vejen LOL.


Disse 3 er så mine, som jeg prøvede at hjembringe uden at lys, kugler o.s.v. lå ud over hele bilen LOL. Den ene er lavet på et fad med 3 lys og kun lidt mos og nødder, og så ellers et kugleorgie i hvidt, sølv og kobberbrunt. Lidt alternativt, men jeg er egentlig godt tilfreds. Den røde er lavet af ene naturmaterialer og juletulipaner, og så kun drysset med lidt guldglimmer. For første gang har jeg brugt sorte lys til jul...synes det ser SÅ flot ud når andre har lavet det og hos blomsterhandlerne, men jeg er lidt gammeldags og har haft svært ved at bruge farven sort til jul... men nu skulle det prøves. Lysene er så også det eneste sorte, og derudover er der brugt masser af grønt, sølvhjerter, perlemorskugler og sølvspray, og det hele står på et sølv-keramikfad. Endnu et juleprojekt er nået, og derudover har jeg bagt 3 slags småkager og lagt dej til brunekager....så jeg er lettet over alt det jeg har nået denne weekend...og ja, så skal de sidste julegaver lige købes i eftermiddag.
Fortsat god søndag til jer alle - nyd det smukke vejr, det er helt fantastisk her hos mig ;-)

10 kommentarer:

 1. Det godt nok nogle super flotte dekorationer i har fået lavet. Det med de sorte lys havde jeg også lidt svært med, men jeg fik da lavet vores "adventkrans" med mørkegrå/sorte farver. Fortsat god 3.advent.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle flotte dekorationer i fik lavet, det er du da bare skrap til!

  SvarSlet
 3. Jeg hår lyst til at synge "her kommer mutter med kost og spand" for sikke travlt du har haft! Jeg er fuld af beundring over at du har nået SÅ meget.
  Enormt flotte juledekorationer du har lavet. Dem må du gerne lave til mig næste år:o)

  SvarSlet
 4. åhhh, sikke da nogen enormt flotte dekorationer du der har fået lavet :)

  SvarSlet
 5. I har godt nok været flittige. de er godt nok flotte

  SvarSlet
 6. Ååå så nydelige juledekorasjoner du har laget :)
  Likte utrolig godt den med de svarte lysene.
  Og nydelige julekort har du også fått laget.
  Tusen takk for koselig kommentar i min blogg.
  Jeg har fått laget litt julepynt, satt sammen noen ornaments kjegler med litt perler, jeg syns de ble veldig fine..
  Ta en titt i min blogg!!

  Ha en fin førjuls tid!!

  Go klem

  SvarSlet
 7. Virkelig flotte dekorationer I har fået lavet, det er nu så hyggeligt når man først kommer igang

  SvarSlet
 8. Det er da nogen helt utrolig flotte juledekorationer. Hvor er du kreativ. Du kan da vist godt nedsætte dig som blomsterdekoratør og kortmager (+ eventuelle andre skjulte kreative talenter), hvis du skulle blive træt af dit nuværende job HI´-HI-HI..... :-)

  SvarSlet
 9. Sikke nogle flotte juledekorationer. Jeg beunder altid folk, der kan lave sådanne nogle kreationer - specielt fordi jeg er håbløs til det. ;o)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails