CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 14. december 2007

De sidste julekort - næsten


Disse julekort lavede jeg i går aftes, det er jo ved at være sidste udkald, hvis de skal skrives og sendes inden juleaften! Jeg er fortsat med at bruge papiret fra Sandy Lion, og jeg har derudover kun brugt pynt som similisten, glitter, bånd og sværte. Hjerterne har jeg bevidst tegnet og klippet skæve og derefter sværtet. Doodlingen rundt i kanten, er nok det meste doodling jeg har lavet indtil nu... ud over prik-streg o.s.v. :-) som jeg så til gengæld ikke kan undvære! Jeg mangler stadig et par kort, men de bliver lavet og sendt her i weekenden. Nu gælder det vist bagning , konfekt og et par lysdekorationer så vi kan blive helt klar til den 24. Jeg skal ud og hjælpe en veninde med at lave dekorationer i morgen, og slæber mit grej med, så jeg kan klare mine samtidig. Resten af aftenen går med god mad og hygge!
Rigtig god weekend til jer alle, og tak fordi i følger med her hos mig ;-D

14 kommentarer:

 1. Wauw hvor er de bare superflotte de kort - og er det ikke rart snart at være ved vejs ende?!

  SvarSlet
 2. De er bare superflotte! Lækre kort du har lavet.
  Du gir mig sgu helt stress for jeg er håbløs bagefter med snot i hele hovedet men jeghåber da at vi får købt de sidste julegaver i morgen.

  SvarSlet
 3. Neeej, hvor er de bare FLOTTE !

  SvarSlet
 4. Flotte kort.

  Du må hygge dig rigtigt i morgen :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare flotte dine kort.
  go'weekend

  SvarSlet
 6. Det er bare nogle super flotte kort

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare flotte og hyggelige. Lækre farver og ark du har brugt. Jeg har siddet og studeret dem i flere minutter nu - og jeg bare ELSKER dem! Jeg er helt sikker på at modtagerne bliver over-glade for disse kort. :-)

  Du er s.. dygtig, Jette!

  Rigtig glædelig 15. december til dig. Og jeg håber du kommer til at hygge dig i dag med dekorationerne.

  SvarSlet
 8. De er godt nok LÆKRE!! Nu sidder jeg og får dårlig samvittighed over at jeg slet slet slet ikke er kommet igang med mine :)
  Go lørdag!

  SvarSlet
 9. Sådan nogle fine kort - det bliver nogle heldige modtagere.

  SvarSlet
 10. Hej Jette, jeg kan kun give de andre ret - WOW de er bare alletiders! Kan rigtig godt li at du har brugt så enkle metoder og alligevel har fået så skønne resultater - godt gået!

  SvarSlet
 11. Hvor er de bare super søde, de kort...men Jette, det gør altså ikke noget at mit det bliver lidt forsinket, det skal du slet ikke stersse op over ;-)

  Knus Betina

  SvarSlet
 12. Fine og så mange forskellige. Jeg prøver at spare lidt tid ved at seriefremstille, DOG uden der er 2 HELT ens, for så keder jeg mig.

  SvarSlet
 13. Sikke nogle super skønne kort, du har fået lavet. Nu får jeg også dårlig samvittighed over, at jeg kun sender emails i år ;)

  Rigtig glædelig jul og et godt nytår til dig og din familie!

  SvarSlet
 14. Hovsa, jeg har vist lige gemt dine kort så jeg senere kan lifte dem (sorry ;-) Jeg har så svært ved at finde på noget til julekort og de her ser rigtig hyggelige og samtidig rimelig nemme ud (er ikke så god til det der med farvelægning af stempler endnu) - tak !

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails