CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 2. december 2007

Julen er rykket ind

Så blev det også december her hos os. Jeg synes jeg er en hel måned bagud....og er slet ikke klar til at gå ind i julemåneden...men som sagt så bliver det jo juleaften d. 24.december alligevel...og derudover har min mand fødselsdag den dag, så der er altid et stort rykind til formiddagskaffe med rundstykker og julehygge...ofte når vi op på at vi har været godt og vel 30 personer i løbet af sådan en formiddag. I år skal vi så (heldigvis) ikke holde jul hjemme, men vi når det dog alligevel de år hvor juleaften holdes her hos os. Det er blevet en hel tradition, vi får alle ønsket hinanden en glædelig jul og udvekslet julegaver o.s.v. så indtil videre så bliver det ved sådan. Denne weekend er så gået med at pynte lidt til jul, fik lavet kalenderdekorationen...med et lys som ikke er helt efter mit hoved...men hvad... sådan er det, når man er sent ude
Adventskransen er en KRANS... ynder helst at lave den som en fad-dekoration, men børnene her i huset mener at der er en grund til at det hedder advents-KRANS!!! De er ikke ligeså nytænkende på det område som jeg hehe... så indtil videre er adventskransen en enkel krans med røde lys!
Disse små hæklede nisser er en bryllupsgave fra Caspers daværende dagplejemor (vi har bryllupsdag 29/10) og de er efterhånden 19 år gamle. 1. jul efter vores ombygning havde jeg ikke fundet nisserne frem... til Caspers store fortørnelse! De har altid stået på TVét, og det mener han den dag i dag, at det bør de fortsætte med. Hvad vi så gør når det gamle TV skiftes ud med en fladskærm....ja det må tiden vise. Men det er sjovt, som børnene hænger ved de gamle ting og vaner... og også lidt dejligt at vide, at det er hvad de forbinder med en "rigtig jul".
Håber i alle har haft en dejlig weekend og at julestemningen efterhånden indfinder sig ;-)

7 kommentarer:

 1. Rigtig søde dekorationer du har lavet

  SvarSlet
 2. Ja er det ikke fantastisk som julen er traditionernes og de små hyggelige historiers tid? Pynten skal være, hvor den plejer, og vi mindes hvem vi fik den af osv. Glædelig jul til jer også

  SvarSlet
 3. Super skønne dekorationer du har fået lavet. nej uh ha, man skal ikke pille ved traditionerne! Selv de som påstår, at de ikke går op i julen, bliver helt fortørnede, hvis man forsøger at snige en ændring ind :)

  SvarSlet
 4. HA jeg har også prøvet at lave adventskransen om til en aflang deko....der blev ikke sagt meget den jul....Nu bor jeg også ude på landet hvor en tradition er en tradition. Flotte dekorationer du har lavet...jeg suger lige til mig.

  SvarSlet
 5. Flotte dekorationer du har lavet - det ser supersødt ud.

  Jeg kender dog det med at tingene skal stå hvor de plejer - det går Anna Cecilie også meget op i.

  Glædelig jul til dig og din familie.

  SvarSlet
 6. Det lyder super hyggeligt med Jeres traditioner den 24. december :-)
  Traditioner skal man ikke lave om på, og slet ikke til Jul :-)

  Flotte dekorationer du har lavet :-)

  SvarSlet
 7. åhhh, aså flotte dekorationer,jeg er stor julelesker, og hvor er det hyggeligt med alle de blogkalendere,

  ha en god dag :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails