CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 31. januar 2010

Dagbog og Hero Art stempler

Nu er vi snart ude af januar måned, som tiden dog farer afsted! Til min dagbog har jeg fået lavet februars forside, denne gang med noget gammelt BoBunny papir og udstandset træ fra QK Santa´s Workshop.


Jeg har også prøve at bruge mine HA stempler (læs HeroArts *S*) og det er skisme lidt "svært" på den måde, at det er så meget anderledes end det jeg normalt laver, men også vildt spændende. Jeg er helt solgt når jeg på de forskellige blogs ser kortene med HA stempler, de er så smukke og stilrene. Men her er et forsøg med baggrundsstemplet "Distress Frame", og blomster, sommerfugle og tekst er fra HA clearstamp.


I går var jeg så til kursus med Pia fra Kreative Fornemmelser, et fantastisk spændende kursus, hvor jeg fik et par "aha"-oplevelser i stempling. Og nye behov blev skabt hehe.. Så nu er der nyt legetøj klar til at blive indviet. Jeg har så lige et projekt "konfirmationsalbum" for en kollega, nogle konfirmationsindbydelser det skal laves, samt et andet og nyt projekt. Derudover er jeg allerede indkaldt til ortopæderne på tirsdag mhp. at få udredet min højre hofte. Træls, men jeg er også lettet over, at der nu sker noget.
Fortsat god weekend til jer alle, jeg vil besøg "den gamle", få lavet en gang sund grøntsagssuppe og ellers hygge mig med kort og lidt håndbold resten af dagen.
Jette

9 kommentarer:

 1. Ja jeg skulle også lige vende mig til at bruge mine HA stempler ,men de er så lækre, når først man få det lært. Skønne kort

  SvarSlet
 2. Flotte ting du har lavet.
  Jeg er solgt til de HA stempler. Er træet fra QK Santa´s Workshop?
  Det var de også dem jeg sendte til dig.... Jeg håber, at jeg får se kortet, du skal bruge dem til.

  SvarSlet
 3. wow sååå lækre kort, altid med så fine detaljer og farver

  SvarSlet
 4. Øvelse gør mester Jette - jeg synes det er flot og din Februar forside er super flot!
  God dag!
  Sanne

  SvarSlet
 5. Lækker forside til din dagbog :-)

  Selvom jeg ikke er så meget "til" stempler, tror jeg jeg bliver nødt til at kigge lidt nærmere på de Hero Art stempler. :-)

  SvarSlet
 6. Sikke en fin februar side du har lavet, uha det lyder som om at det kan blive lidt syrt med de "nye" behov du får. Men jeg forstår dig nu godt de er bare lækre de stempler. Et rigtig lækkert kort du har lavet.

  SvarSlet
 7. Hvor er det nogle skønne kort!! Jeg er da helt vild med QK træet.

  SvarSlet
 8. I like! Det ser godt ud med den distress frame i baggrunden! Flot kort, Jette! Og tusind tak for sidst! Vi ses jo på søndag igen :-)

  SvarSlet
 9. Nude art [url=http://hotcelebritespics.wordpress.com/2010/07/21/denisemilano/] naked pics[/url] Naked

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails