CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag den 14. januar 2010

Årets KORT Top10

Så fik jeg tid til at finde 10 kort som jeg har lavet i årets løb. Jeg har udvalgt 10 af dem fra bloggen, jeg har også andre, men de er på den gamle pc, og den er altså ikke til at trække op nu :)
Jeg har i årets løb, lavet julekort til Majers julekortudfordring, SuzyQ´s kortudfordring og Kortmester2009, alle på Scrapsisters, og lavet nogle udfordringer til den nye danske kortudfordringsblog "Kortomania". Andre af de valgte kort er bestillingskort.
Dette julekort er lavet til julekortudfordring på SS. Et af mine absolut favoritter....kunne ikke nænne at give det væk til jul, så søn og svigerdatter fik julekortet :D
Dette julekort er lavet til den 1. udfordring på Kortomania, og det kort vandt jeg sørme med ;)
Blå farver til en "blå student". Et bestillingskort som skulle være med foto. En lidt svær nød at knække, men jeg blev selv godt tilfreds med kortet.

Et kort ligeledes lavet til udfordring på Kortomania.
Et bestillingskort/telegram til bryllup, som skulle være med foto af det kommende brudepar (tildækket).

Ligeledes et bestillingskort/telegram til et brudepar.
Et kort der vist bare er lavet i årets løb....evt. til SuzyQ´s kortudfordring...Det kan jeg ikke huske...

Dette runde kort er lavet til Kortmester2009.
Røret her er lavet af en tom gavepapir-rulle, røret er indpakning til koncertbilletter. Billetterne pakkes i cellofan/silkepapir, gemmes i røret og bindes i enderne. Knap så kedelig som en kuvert med de triste udprintede billetter. Disse rør nåede jeg at lave 3 af de sidste dage inden juleferien, der gik lige lidt inflation i dem på arbejdet ;-)
Til sidst endnu et julekort, lavet til Majers kortudfordring på Scrapsisters.
Jeg må indrømme, at jeg har lavet rigtig mange kort i årets løb, og måske knap så mange layouts som jeg plejer....Men nu har jeg lige bestilt en masse nye billeder, så mon ikke lysten til at scrappe billeder og historier kommer op til overfladen igen. Men jeg hygger og afstresser med begge dele, og det er det vigtigste.
Jeg har også tilmeldt mig "Et år i mit liv", en dagbogsfortælling, på Scrapsisters. Det er jeg meget spændt på, jeg har aldrig skrevet dagbog, men for mig vil det nok også mere blive på ugebasis, at jeg vil fylde på bogen, men det er vildt spændende og rigtig sjovt allerede nu.
Nu venter weekenden forude, ingen faste planer, men det kan der jo hurtigt komme :D
Rigtig god weekend, og tak for besøget.
Jette

10 kommentarer:

 1. Lækre kort du har lavet. Flot stil hele vejen igennem.
  God weekend, når du kommer til den.

  SvarSlet
 2. Dine kort er utroligt flotte. For mig er de unikke, forstået på den måde, at jeg ikke synes de ligner nogen andres her i vores blogverden. Hvad kort angår, har du klart din egen stil, og den er super. Held og lykke med projekt dagbog og scrappe flere LO's

  SvarSlet
 3. Du har godt nok fået lavet en masse skønne kort.
  God weekend.
  mette

  SvarSlet
 4. Hvor er det en smuk Top10 du har valgt! :)...du laver nogen fantasisk smukke kort - og LO'er også for den sags skyld.
  Du har fuldstændig ret i, at det allervigtigste er, at man hygger sig med det man laver hvad enten det er kort, LO'er eller noget helt andet :)..
  ...og håber dit dagbogsprojekt bliver rigtig rigtig godt.
  Ha' en dejlig weekend :)

  SvarSlet
 5. Dine kort er virkelig lækre, og jeg er meget imponeret over din detaljerigdom og mængden af arbejde der må gå i hver af dine kort. Tak for kigget.

  Jeg ser frem til såvel kort som layouts fra din hånd i 2010.

  SvarSlet
 6. hvor er de dog bare utrolig smukke aLLE SAMMEN.

  SvarSlet
 7. Jette, jeg kan godt forstå at du har valgt disse kort ud, for de er alle meget smukke.

  SvarSlet
 8. Sikken en masse skønne kort. Min favorit er helt klart det runde

  SvarSlet
 9. Woooow Jette hvor har du lavet mange super lækre kort, fyldt med flotte detaljer, du er super dygtig og altid inspirerende at besøge din blog.
  knus Pia

  SvarSlet
 10. Du laver nogle vildt flotte kort... og iøvrigt også andre ting... - Jeg synes godtnok du er hamrende dygtig.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails