CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 25. januar 2010

Strandløve med bling, blomster og blonder...


så kan han lære det, kan han ;D.
I lørdags var jeg sammen med andre søde scrappe-piger - Scrappers by Choise -  i Lind ved Herning til scrapdag. Det var en super hyggelig dag, skøn stemning, hvor der både blev snakket, kigget, scrappet og grinet en hel del. Jeg kan varmt anbefale sådan en scrapdag. Jeg håber også jeg kan få passet en af scrapdagene i Skive ind i min kalender i løbet af foråret ;).
Dette er det første LO jeg har lavet fra vores ferie på Gran Canaria. En dag på stranden, tænkte jeg, at jeg ville have et billede af Claus i det turkis-blå vand...og typisk for ham, så spiller han lige lidt fransk klovn....og det blev så resultatet af det billede. Elsker dette MME papir, og synes billederne passede dertil. Så her er en strandløve, sat på LO med bling, blomster og blonder.

Jeg havde taget mine HA stempler med, da jeg gerne vil igang med at bruge dem også...jeg er vild med de flotte kort de forskellige laver og viser på deres blogs...jeg er bare ikke selv kommet igang, og de er lidt anderledes at lave end dem jeg sædvanligvis laver, og det kunne være sjovt at veksle lidt med typerne.
Af resterne valgte jeg at lave dette kort, med stempler fra Tim Holtz og Hero Art, og med det petrol-blå bånd som kontrast. Båndet er forøvrigt købt hos Nordhjem ;)


Det næste kort et med papir fra MajaDesign, købt til scrapevent i Sverige for snart 1 år siden. Her er brugt HA sommerfugl, som er stemplet på papiret og klippet ud.


Jeg nåede et enkelt kort mere, men det har jeg åbenbart ikke fået fotograferet endnu ;-).
Det var dagens høst fra i lørdags, i aften står den på håndbold, og forhåbentlig bliver der tid til at være lidt kreativ bagefter.
1000 tak for besøget, og ha´ en rigtig dejlig uge.
Jette

8 kommentarer:

 1. Lækkert sommerlayout, du har lavet. Og skønne kort. Ja, de HA stempler er superlækre.
  God ny uge til dig.

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det til at i har hygget jer i lørdags. jeg kan rigtig godt lide dit LO fra Gran Canaria. Flotte kort du har lavet. Kan du også en god uge:0)

  SvarSlet
 3. Jeg vidste ikke at rockerne (HA) lavede stempler GG Ej undskyld men jeg kunne ikke lade være.
  Hvad sagde Claus til dit layout?
  Det er superflot lavet og ja det papir er nu for lækkert.
  Dine kort er bare dejlige med dine rockerstempler ;)

  SvarSlet
 4. Ha ha hvor sjovt, men flot layout er det ihvertfald og bestemt ikke mindre skønne kort du har lavet;0)
  Knus

  SvarSlet
 5. hehe så kan han lære det!!!, og det er jo et skønt og sommerligt lo.

  Pyha jeg savner forår....

  SvarSlet
 6. super rålækkert layout, flot med alle blonderne og sikke skønne kort er vild med det der har sommerfuglen

  SvarSlet
 7. Sikke flittig du har været Jette! Flotte sager !! Den ser lækker ud på det papir sommerfuglen! OG Netti, jeg forkorter også Hero Arts HA - men har da godt nok ikke lige tænkt på rocker i den sammenhæng.
  Vi ses på lørdag :-)

  SvarSlet
 8. Hej Jette
  Hørte fra Pia at I havde en rigtig hyggelig dag! Glæder mig til at se dine kreationer med HA stemplerne. Tak for din søde hilsen på min blog!
  Dejligt sommer LO - glæder mig til foråret kommer!
  Hilsen Sanne

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails