CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag den 29. november 2008

Julen står for døren....og et enkelt LO

Julen står for døren....
...og i dag havde jeg aftalt med Anette, at vi skulle lave juledekorationer. Efter at have shoppet diverse pynt fredag eftermiddag - det var vist meget - og vi havde heller ikke så meget i forvejen??!- var vi i dag klar til at gå i gang. Vi hyggede os med julemusik, pebernødder (nej, ikke hjemmebagte endnu ;-) og mos og kugler flød på bordet, mens Franz synes det var hyggeligt at skoven var rykket ind i huset, når han nu ikke må komme ud i den. Derfor tog han plads i Anettes kurv med hjembragt skovmos - ih, han nød det fugtige mos....men det måtte han jo heller ikke, så han fortsætte med at undersøge bord, bånd o.s.v. I aften er han så MEGET træt :-D.
Vi startede begge ud med vores adventsdekoration, da den jo helst skal tændes i morgen ;-)

Jeg valgte kransen fra i år, og brugte i stedet mit glasfad, med mos, lys og nummererede metalhjerter med tal, sat fast med brun lædersnøre.

Så skulle der lidt farve på, og jeg brugte de bordeaux-røde lys til mit stålfad, og brugte kun naturmaterialer som mos, enebær, buskbom, tørrede blomsterhoveder, røde grene og nødder, og lige piftet op med et par metalstjerner i samme farve som lysene og dobbelt bånd omkring lysene, bundet med slipseknuder .

Sølvspydene har jeg ikke brugt i et par år, men jeg fik lyst til at prøve dem igen, og lavede en krans af blade, og en midte af mos, enebær og buskbom, pyntet med et stort stålulds-sølv hjerte og pålimede glimmerstjerner i sort og sølv. Skålen er sort og sølv, det ses bare ikke på billedet.
Jeg fik også lavet en kalenderdekoration og et par andre i nogle lækre sølvskåle som vi begge købte i går... Nu skal der så lige gøres rent og pyntes op i morgen inden det skal placeres rundt omkring i huset.
Et enkelt LO er det også blevet til. Det er lavet til Dreampapers skitsekonkurrence i november - den blev dog afblæst p.g.a. for få deltagere - men her er mit bud.
Papiret er fra October Afternoon, der udover er der brugt AC Thickers, MM bogstaver, Grungeboard swirl der er balet med H2O Twinkling farve, bølgepap bag billedet, TH Journaling Ticket, mesh, prima blomster og flos. Billeder er endnu engang fra vores sommerferie, og er et af utallige billeder af solnedgangen fra vores balkon. Det var SÅ smukt!!
Og så synes jeg lige at Valdemar skal vises igen - han er nu 7 måneder og den skønneste lille gut. Rikke besøgte Lotte, Anders og Valdemar en weekend for 14 dage siden, og billedet er derfra.
Rigtig god adventssøndag og ha´en dejlig uge.


11 kommentarer:

 1. Sikke I har julehygget og lavet fine dekorationer. Super flot lo i skønne farver og lækkert pynt du har brugt og hvor er den lille gut pragtfuld

  SvarSlet
 2. Ej de billeder skulle sgu da ikke herind *G* Altså Jette!!

  tusind tak for en rigtig hyggelig dag og ja Franz var super nysgerrig og hammer sjov.

  Hold da op er Valdemar blevet SÅ stor?? jamen er han ikke lige født??
  Det er et rigtig flot layout du har lavet og sikke da et billede!! wow.
  Synd at konkurrencen blev aflyst.

  SvarSlet
 3. hvor ser det rigtig hygge ud ;o) Og super flotte sager du fik lavet - er vild med de "skilte" med nummer til din advent

  Rigtig skønt lo og så flot et billede ´;O)

  SvarSlet
 4. skøøøønt lo, og hvor ser det dog bare ud til i rigtig har hygget, og så flotte ting i har fået lavet også-såååå sødt billede af den lille fyr der.

  fortsat god søndag fra en de rkom afsted, men ikke fik solgt meget, men købt en del :)og maven teede sig ok, så det var fint nok.

  SvarSlet
 5. hvor ser det hyggeligt ud og der kan da nogle rigtig flotte dekorationer ud af jeres eftermiddag.
  Flot layout i lækker opsætning

  SvarSlet
 6. Hvor ser det bare hyggeligt ud - og sikke flotte dekorationer og adventskrans du fik lavet. Kan godt li' alle de ting fra naturen du har brugt.
  Skønt layout med et smukt billede!
  Og ham Valdemar er da bare KÆR! :-)

  SvarSlet
 7. Hold da op du fik da lavet mange skønne dekorationer ! Flot med de skilte på adventslysene.

  SvarSlet
 8. Sikke nogle skønne juledekorationer I har lavet.
  LO'et er super flot med nogle lækre detaljer på.
  Hvor er han dog bare kær. :)
  Forsat god 1 december

  SvarSlet
 9. Så er der vist dømt julehygge hjemme hos jer!! Sikke nogle skønne dekorationer..!!
  Og det er et herligt LO, sikke et fantastisk foto..!!

  SvarSlet
 10. Ajjjj... det ser rigtig ud til at i har hygget jer.... og sikke skønne dekorationer der er blevet kreeret... og så er der ham den hellige... han ved lige hvor han skal gøre sig lækker henne...

  hygge fra Betina

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare nogle flotte dekorationer i fik lavet. Ja det er hårdt, at være lille missekat, så mange ting man skal hjælpe sine mennesker med, så man kan jo godt gå hen og blive træt! Han er bare skøn, som han ligger der i "skovbunden"

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails