CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 16. november 2008

Lidt nyt....

Lidt har jeg fået scrappet og endnu mindre "blogget". Nu er min PC kommet retur, frisk, tømt for alverdens ting og sager, hurtig, men internetadgangen driller fortsat, nu også på Rikkes PC, så vi formoder at det er routeren den er gal med. Det checkes så i morgen...måske er vi snart helt køreklar igen....
I går var Anette, Kirsten, Marianne, Ragna, Malene og jeg til åbent hus i Aktivitetscentret.....;-) hyggeligt, men en anderledes måde at scrappe og præcentere sin hobby på - blandt korsang, klaverspil og skønne mavedansere som kiggede forbi *S*.
Vi fik da scrapet lidt og lavet lidt kort, bl.a. fik jeg prøvet mine nye H2O farver, som jeg nu har valgt at købe nogle af. De er anderledes at arbejde med, men giver en helt anden effekt end blyanter.
Jeg har efterhånden fået lavet en del julekort, dejligt, så er de klar til at blive sendt.


Så har jeg fået lavet endnu 2 ferielayouts, bl.a. fra en af vores køreture op i bjergene. Jeg får aldrig nok af den natur og udsigt.....og vi kom ret langt op denne gang, vejene var smallere end smalle!, her var meget øde og det var en helt anden verden at bevæge sig i. Men smukt, det er det.

Ja, jeg er jo også nødt til at scrappe om vores dag med uvejret, der sendte mega-hagl ned over os. Disse hagl er slet ikke de største, dem nåede vores lokale underbo at samle op - de var mere modig end os - og gik udenfor før vi turde. Men disse hagl her, er såmænd store nok endda.

Jeg har ikke fået noteret materialevalgene til det hele, men julepapiret er bl.a. den nye, spraglede juleserie med pink og rød fra MyMindsEye, den er jeg lidt vild med.
Ha´en rigtig god uge alle sammen, med lidt held får jeg en fridag på onsdag - manden har ferie hele ugen!!!

10 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt endelig at se dig online - i har sørme også bøvlet længe med det.
  Superflotte kort du har fået lavet..ikke osm mine desperate kort.
  Dine layouts er SÅ lækre med fine små detaljer. Tusind tak for en noget andreledes oplevelse igår :o)

  SvarSlet
 2. lækre lækre kort du der har lavet, og øvvv vi ikke nåede ned og se, det var vores mening,men strandede ved museet i Ørnhøj-

  SvarSlet
 3. Uha Jette, computer problemer er aldrig sjove og kan drive mig til vanvid, men godt du er næsten online igen....

  Igen har du lavet nogle flotte lo´s med mange fede detaljer, og jeg er ret vild med dine kort....

  SvarSlet
 4. ja, det var godt nok et lidt anderledes miljø at scrappe i hi hi. Jeg kunne næsten ikke koncentrere mig om det. Til næste år skal jeg da vist have lidt næsten færdigt med i stedet :-)
  Det er nogle rigtigt flotte kort du har lavet. Jeg er meget imporneret over din evne til at lave kort uden stempeltryk. Og dit mod til at bruge den lyserøde juleserie, jeg har slet ikke turdet købe den.

  SvarSlet
 5. Lækre layouts og flotte julekort du har fået lavet.

  SvarSlet
 6. Total skønne julekort !!! Friske farver og dejlige detaljer. Også dine ferie LOs er flotte...kan godt huske den gyserhistorie om haglvejret ! Ha en skøn mandag !

  SvarSlet
 7. super skønne kort og dine loér - hold da ferie nogle hagl, de kan da hurtig slå en i gulvet
  Er selv vild med det nye julepapir, syntes det er skønne andeledes farver;o)
  Rigtig god dag

  SvarSlet
 8. Totalt lækre kort og layouts du har lavet! Tillykke med at du er online igen, det er ikke let at undvære sin pc .)

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Det er altså skrækkelig og skulle undvære den dumme PC i lang tid - men jeg tror det er sundt engang imellem. Det er nogle super flotte LO'er og kort du har lavet. Godt man ikke er blevet ramt af de hagl.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails