CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 25. februar 2008

Scrapbook Queen 3 og 4

Igen var der en masse flotte LO´indsendt i Multi´s konkurrence, både til opgave 3 og 4. Og stort tillykke til vinderne, det var også nogle super flotte LO´s!

Opgave 3 bestod af en skitse, som skulle liftes omkring emnet kærlighed. Og kærlighed kan jo være mange ting og beskrives på mange måder. I det her tilfælde valgte jeg nogle gamle/ældre fotos, som jeg længe gerne har villet scrappe. Min familie stammer fra Samsø, og jeg har nogle af de skønneste minder derfra, sammen med min elskede familie. Både som barn, ung og nu som hustru/forælder nyder jeg og min familie at komme derover. 2 af billederne er fra en ferie i 1995, hvor Casper og Rikke sidder ved hybenbuskene i Sælvig og nyder en is i solnedgangen. Biledet i midten er fra mine bedsteforældres guldbryllup.
Materialer er alt fra Basic Grey, den pink tone, har jeg valgt ud fra Rikkes bluse og hybenblomsterne, det midterste foto er der jo en forfærdelig masse 80ér farver i LOL! Derudover er der brugt filt blomster og hjerter.

Opgave 4 var straks værre - kravet var:
1 x karton
2 x blomster
3 x fotos
4 x mønsterpapir
5 x knapper
6 x bånd
Dette var så mit bud - sendte det afsted vel videne at det evt. ville blive disket - men det røg med i bunken - jeg skrev en materialebeskrivelse da jeg sendte det, og måske er det derfor det blev accepteret. Det kan være svært at skelne de forskellige materialevalg når man ikke ser det IRL. Men om jeg havde fået de 10 point eller ej, så er jeg glad og tilfreds med LO´et, og det tæller mest, da det skal i mappen sammen med de andre ferie LO´s. Jeg har brugt mit favoritpapir fra MME, samt crispy- og organzabånd, blondebort som bånd, blomster fra Prima, knapper, brads, thickers og sværte.
Jeg har så stadig et hængeparti, da jeg endnu ikke er startet med at tage time-billederne...og når jeg det ikke, så hopper jeg over de projekter hvor de hører med, that´s life ;-) Det er jo kun for sjov i den sidste ende! Ha´ en rigtig dejlige uge og tak fordi du kiggede med :-D

19 kommentarer:

 1. igen to super flotte bidrag du havde med i konkurrencen. Skip ohøj havde jeg tænk på kunne være dit. Sjovt som man kan genkende andres stil.

  SvarSlet
 2. Super flotte loer i nogle dejlige farver

  SvarSlet
 3. Hvor er de flotte begge to - kan godt li' den måde du har brugt knapperne i det nederste..flotte farver på begge LO'er :)

  SvarSlet
 4. Flotte, flotte LOér. Skip ohøj havde jeg fremme og kikke på flere gange, super lækkert.

  SvarSlet
 5. Det er helt vildt som man efterhånden kan genkende nogle stil. Jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at det var dine bidrag :-)

  Rigtig fine er de begge :-)

  SvarSlet
 6. Jeg er bare så vild med papirerne på det nederste LO.

  SvarSlet
 7. Super flotte bidrag du har lavet, du har en fantastisk stil. papiret, pynt og billeder passer perfekt sammen

  SvarSlet
 8. Hvor er de flotte...
  Det er nogle vildt flotte linier, du har fået ind i din opg. 4.

  Faktisk er jeg vildt imponeret over alle de lækre bidrag, der bliver sendt til den konkurrence. og jeg må indrømme, at jeg bruger en del tid på at lure, hvem der har lavet hvad... ;o)

  SvarSlet
 9. Super flotte bidrag du har lavet, Jette! Du har sådan en nydelig stil - helt gennemført! Elsker at kigge på dine LOs og finde de små detaljer!

  Ang. det at skrive materiale-liste til Iben til disse udfordringer, så tror jeg det er en god ide. Jeg gør det samme - bare så hun ikke kan blive i tvivl om hvad jeg har lavet/brugt osv. :-)

  SvarSlet
 10. Super flotte bidrag - virkelig gennemført lavet.

  SvarSlet
 11. waww igen 2 super flotte bidrag du har fået lavet :)

  SvarSlet
 12. Super flotte LO begge to, men jeg er helt vild med det første :0)

  SvarSlet
 13. Rigtig flotte LOér. Havde gættet det var dine ;-)) det nederste fik faktisk min stemme.
  Vi ses på torsdag
  Knus Kirsten

  SvarSlet
 14. Fantastisk, at du kan få det til at se så "Jette-agtigt" ud under de forudsætmninger! (Positivt ment ;o) Er helt vild med det nederste LO - det er SÅ smukt....

  SvarSlet
 15. Enormt flotte layouts du har lavet. Jeg er specielt vild med det med skibet...Det er så lækre farver og opsætning.

  SvarSlet
 16. Super flotte layouts begge to! Farverne på det nederste er bare helt fantastisk flotte! Meget genneførte og skønne detaljer!

  SvarSlet
 17. Rigtig flotte layouts - specielt farvesammensætningen på det nederste er bare "mums". ;o)

  SvarSlet
 18. Det øverste havde jeg luret var dit :-) :-)
  Det nederste anede mig, men jeg var ikke helt sikker.
  Det er kanon flot arbejde, begge 2.

  Jeg er helt vild med det nederste, og overvejede faktisk at stemme på det. Det skildte sig virkelig ud fra mængden. Kanon flot farvevalg :-) :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails