CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 29. februar 2008

Doodling-briller

Nogle siger, at det er et alderstegn...deriblandt min optiker ;-). Jeg har nu haft briller i godt 2 år, og var for 14 dage siden til brilleeftersyn +synsprøve. Jeg havde en fornemmelse af, at der var en ændring i min læsestyrke...og det blev så bekræftet. Jeg skal have stærkere styrke og større læsefelt... synes godt nok det var hurtigt...men hvad gør man så: Får nyt glas i de nuværende briller eller køber nye...? Tja, da glassene koster "en bondegård" valgte jeg nye, så har jeg også de andre som reserve/ekstra briller, de kan da stadig bruges, det er blot lidt mere anstrengende at læse og arbejde med dem på. De første briller jeg får på er dem jeg valgte...og min første tanke var: "Doodling-briller...!!!" Jeg sagde det dog ikke højt :-), men jeg fik 3 par med hjem og valget faldt på de her brune med blomstermønster på stængerne, efter at hve forespurgt familie, venner, kollegaer - og optiker LOL. Så kræver det vist bare lige lidt tilvænning med glassene og de her "doodling-briller"!

13 kommentarer:

 1. Hvor er de bare fine de nye briller

  SvarSlet
 2. Haha hvor sejt! Hvem sagde scrappehjerne? Håber vi får dem at se på dig :)

  SvarSlet
 3. De er bare rigtig flotte til dig ;o)

  SvarSlet
 4. Kanon godt valg - sådan nogle må jeg have næste gang. Min optiker havde da ikke sådan nogen, da jeg var der...

  SvarSlet
 5. WAUW, - Jeg glæder mig til at se dig med dem :-) :-)

  SvarSlet
 6. HVOR ER DE BARE FEDE....LOL...sejt at du tør vælge sådanne. Glæder mig vildt til at se dem IRL....mon du har dem på lørdag?

  Knuz fra Betina...god weekend

  SvarSlet
 7. Hvor er de altså bare skønne de briller. Glæder mig til at se dem IRL på lørdag. Gad vide hvordan min brillemand ville se ud i hovedet, hvis jeg gik ned og spurgte efter et par doodlingbriller LOL

  SvarSlet
 8. De er så flotte på dig de briller - og det er nogle vildt fede briller. Sjovt at støde ind i dig i bilka idag :o)

  SvarSlet
 9. Sådan tænker en rigtig scrapper. hvor er de bare flotte og jeg er sikker på de klæder dig, jeg tjekker det lige IRL på lørdag ;O)

  SvarSlet
 10. Doodling-briller... hvor sjovt!!! **LOL** Scrappehjerne eller ej - de er flotte!!!

  SvarSlet
 11. Hvor er det bare sejt!! De ser virkelig smarte ud!! Jeg har faktisk (eller havde) en kollega, som har et par briller næsten magen til!
  Det kunne være sjovt, hvis du havde udbrudt "Doodling-briller" i butikken - hehehe....

  SvarSlet
 12. De er super-smarte. Utroligt hvad det at scrappe fører med sig ;-)))

  SvarSlet
 13. Tillykke med dine nye briller fra Pro-design. Ja de briller der er meget populære, eller hele den serie er meget populære. Vi har ihvertfald solgt rigtig mange stel fra den serie det sidste år. Så stort tillykke med dine nye briller......og det stærkere læsefelt ;-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails