CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 1. februar 2008

SIF konkurrence og Scrapbook Queen 2


Dette LO lavede jeg til skitsekonkurrence på SIF. Billedet er fra Caspers skiferie i Canazei, Italien i 2006. Skitsen var lavet af Marolle, og derudover skulle vi lave et jule/vinter LO eller kort. Så jeg var i gemmerne efter dette billlede, da jeg ikke rigtig havde hverken julebilleder eller vinterbilleder som ikke allerede var scrappet...men så kom jeg i tanke om dette, da jeg kun har lavet nogle få LO´s til Casper fra dén ferie.
Materialer: Papir fra MME Frost - 4 slags
Blå karton fra DCWV
Vinyl embellisments fra Rayher
Similisten, punchede snefnug, sværte, thickers og hvid pen.

"Go Wild" LOét er lavet til Multiscraps 2. udfordring, som lød: Brug maling, brug 1 billede uden mennesker og brug 1 udskåret figur. Jeg har udskåret elgen....blev bekræftet i, hvorfor jeg ikke skærer mere end jeg gør LOL...og så er det jo lidt "dumt" at vælge så lille en figur ;-), men jeg var lidt tom for ideer, da jeg lavede LO´et, og billedet er fra alperne i Italien/Østrig - og om der er elge dernede....det tror jeg ikke, men hva`?! Men det var en sjov og anderledes udfordring, og noget anderledes end det jeg plejer at lave.
Materialer: Papir fra Lil Davis, Stacey Claire Boyd
Udskåret elg, MM maling duppet på med bobleplast og malet rundt i den buede kant
Bånd, brads, Thickers, slebet med sandpapir på foto og revet papir
Tak fordi du kiggede med her hos mig og rigtig god weekend.

10 kommentarer:

 1. Det er flotte Lo'er begge to, og kan især godt li' farverne i det sidste (som lige fik min stemme ;) ...)

  SvarSlet
 2. Begge layout's er super flotte.

  SvarSlet
 3. super flotte bidrag.jeg havde aldrig gætte at det var din hos multiscrap. så anderledes end det du plejer at lave, men på den "fede" måde.

  SvarSlet
 4. Rigtig flotte bidrag, hvor du rigtig har fået årstids stemninger frem

  SvarSlet
 5. Super flotte begge 2. Kanon flot opsætning og god måde du har brugt malingen på - det ser godt ud.

  SvarSlet
 6. super lækre lo er begge 2, herlige farver og detaljer :)

  SvarSlet
 7. Det er nogen rigtigt lækre ferie-LOs, bette to! Farverne passer rigtigt flot til hvert LO og så er billederne bare utroligt smukke!! Jeg er jo netop kommet hjem fra Frankrig (Valmorel) og DER var der den smukkeste udsigt til de snedækkede bjerge!! Ahhhh! Kom lige til at tænke på det, da jeg så dit vinter-LO! :-)
  Synes altså også at den lille elg er super flot udskåret! Det må have været svært, med så lille en figur.

  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 8. De to layouts er bare SÅ flotte. Du har altså en lækker stil! Dit layout til Ibens udfordring er jeg bare så glad for - jeg har faktisk drømt om det..og det var ikke mareridt :o))

  SvarSlet
 9. Hej søde

  Hvor er de bare gode de Lo'er, men er især vild med det til Multi. Lige mine farver, vild med malingen sat med det bobelplast, og "The Moose" er da bare for sød, sådan en kan du sagtens skære en anden gang.Flot flot flot ;-)

  Knuz

  SvarSlet
 10. Jeg synes den lille elg er sød - om den er der eller ej ;o) Hvde heller aldrig gættet, at det var din - men flot - det er den!!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails