CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 17. februar 2008

LO og kort


Dette LO fra vores sommerferie ´07 lavede jeg til Holstebro-scrap i torsdags. Jeg havde planlagt at pakke tasken til kort"produktion", men jeg blev nødt til at køre hjemmefra noget tidligere, derfor tog jeg alt, som det stod fra i lørdags hvor vi var til crop i Skive!! Og derfor havde jeg ikke stempler med!! Jeg havde godt nok svært ved at komme igang med LOét og finde papir mm, nok fordi jeg havde kort i tankerne. Men dette blev resultatet, og jeg vil ikke pille mere ved det! Jeg kan desværre ikke huske hvor papiret er fra, men det store ark og arket med det stribede er fra Sabina, ligesom den selvklæbende blondebort.

Dette kort er lavet af rester fra BG, med et stempel som jeg har lånt af Kirsten. Jeg er aldrig rigtig selv kommet igang med (alle) de Magnolia stempler jeg købte til SAM....dette er nu min udfordring - jeg SKAL have gang i dem!! Og øve mig i at farvelægge :-)

Og så et kort uden stempler - jeg har en fornemmelse af, at det nok er det jeg hælder mest til :-/, men det må tiden jo vise! Her er alle materialer fra Heidi Grace/Sabina, kagerne er klippet ud fra papiret og sat på karton. Diecuts er også fra HG. Det er en rigtig lækker serie, som vil være godt til fødselsdags LO eller kort.
Håber i alle har nydt weekenden - nu skal vi jo til at lade op til en ny uge.

17 kommentarer:

 1. Flotte sager, jeg er helt vil med de gamle damer. Jeg kan ikke lade være med at trække på smilebåndet hver gang.De er bare dejlige.

  SvarSlet
 2. Lækre kort og LO du har lavet! det er vildt sødt det kort med kagerne!Ja man kan jo sagtens lave flotte kort uden stempler og ind immelm er det faktisk rart, at skifte lidt, synes jeg. Jeg bliver hurtigt træt af det, hvis jeg laver det samme hele tiden og synes let at alle mine kort ligner hinanden!

  SvarSlet
 3. Hvor er det et flot lo med oasen, dejlige farver og papir, flot opsæt. Kortene er også utrolig søde både med og uden stempel tryk på

  SvarSlet
 4. Du er bare SÅ sej til at bruge mønstret til baggrund!! Ville ønske jeg kunne gøre dig kunsten efter - bliver aldrig helt tilfreds! De der små knapper er bare for fede!!!

  SvarSlet
 5. Det kom du da helt godt fra i torsdags! Er vild med det ferie-LO - det oser simpelthen af hygge og varme og ferie og...... Flot som altid!

  SvarSlet
 6. Flot ferie LO med en super farvesammensætning. Du ka' bare det dér.... ;-)
  Det er modigt at sætte den stærk grønne ind til den stærk blå, men det ser kanon godt ud. Flot opsætning.
  Søde kort du har lavet. :-)

  SvarSlet
 7. Sikke søde kort du har fået lavet. Jeg kan især godt lide det med kagerne. Der sker så meget på det - mange forskellige materialer, og alligevel er det harmonisk at se på. Glæder mig til at se, når du får gang i stempelproduktionen.

  SvarSlet
 8. Flot LO, med dejlige farver og fin opsætning. Og så nogle fine kort du har lavet :-)

  SvarSlet
 9. Superflot layout du har lavet, men nu er det også lige mine farver :o)
  Og min plaid :o)
  Dine kort er SÅ fede og flot overskrifter :o)

  SvarSlet
 10. Wow jeg er bare så vild med dit flotte layout. Fed effekt med de cirkler oppe i hjørnet, den ide bliver liftet en dag.

  SvarSlet
 11. Flot LO i dejlige farver, rigtig god ide at bruge cirklerne på. Kortene er rigtig søde og en sjov måde at bruge kagerne på
  Tak for i torsdags ;-))

  SvarSlet
 12. Dejligt Lo og kort du har lavet.
  Jeg må også til at prøve at lave kort.

  SvarSlet
 13. wow nogle flotte ting du har lavet. jeg er helt vild med dit grønne ferie LO

  SvarSlet
 14. ejjjj så flot det hele, men de der kort de er da bare såååå total lækre :)

  SvarSlet
 15. Rigtig lækker layout, og flotte kort

  SvarSlet
 16. Hej søde

  Super skønt Lo du har fået lavet, rigtig feriestemning med den grønne farve.

  Hvor er de lækre dine knapper/cikler eller hvad de nu end er, det ser ski godt ud.

  Knuz fra Betina

  SvarSlet
 17. Syntes det er superlækkert dit LO. Og kortene ja de er osse blevet vildt gode. Dejligt engang imellem at se kort uden stempler.;-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails