CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

fredag den 8. februar 2008

Pizza Boys og London LO´s


Dette LO er lavet til Holstebro-scrap. Billederne er fra vores sommerferie 2007, i Italien. Min bror og hans familie lå på campingplads 1 times kørsel fra os, og en af dagene fik vi besøg af dem. Uheldigvis var det lige den dag, hvor livredderen på stranden forbød os at bade på det tidspunkt vi var dernede - det er 1.gang vi har oplevet det, men strømmen skal vi jo tage os i agt for. Så blev poolen nydt, og om aftenen hentede vi pizzaer - masser af pizza! De blev nydt - Emil havde dog lidt problemer med at bide p.g.a. rokketænder. Men også han blev mæt hehe :-D. Cirklen er totalt liftet fra Netti :-) Materialer er karton fra DCWV, alt papir og udskårne blomster er fra BG Mellow + lidt knapper, thickers, sværte og scrappers floss.

London Eye er selvsagt fra min London-tur. Pariserhjulet er 135 m. højt, og udsigten derfra er fantastisk - ikke mindst i det dejlige vejr vi havde den dag. Turen rundt tager ½ time - hjulet kører uafbrudt, så du stiger stille og roligt på og af. En tur, jeg vil tage igen, hvis/når jeg igen besøger London! Det kan varmt anbefales. Alt papir er fra DCWV, og derudover er der brugt thickers, crispybånd, selvklæbende blomsterbånd, filtblomster, brads, sværte og Heidi Swapp blok til tekst.

Billederne her er fra Carnaby Street, med de fantastiske modebutikker. Juleudsmykningen dér var meget særpræget. Aldrig har jeg set så store guirlander hænge ude mellem husene. Kæmpe store folie guirlanderi rigtige pang-farver. Joan, som jeg rejste med, og som er dekoratør, gjorde store øjne, studerede alle detaljerne :-D. Nogle steder var de sat op, både inde i butikkerne og udenfor, således at det så ud som om, at guirlanderne gik gennem ruden fra butikken og ud på facaden. Rigtig flot var det. Materialerne hertil er fra BG Mellow, magic mesh, crispybånd, thickers, filtblomster og brads.
Nu skal scrapkufferten pakkes, for i morgen er der igen scrap i Skive - jeg glæder mig enormt til en dag med masser af hygge og scrap, vi elsker simpelthen de lørdage :-D.
Ha´en rigtig dejlig weekend alle sammen, og tak fordi i kigger forbi ;-)

10 kommentarer:

 1. Super lækre layouts alle 3. det er rigtigt smart med "pizza cirklen" på det øverste. God weekend og hyg dig i Skive :)

  SvarSlet
 2. di jo genial jette... ja ikke at det kommer bag på mig lol
  det er såå smart med den pizza cirkel der og dejlige friske farver

  10 stjerner :)

  knus go weekend

  SvarSlet
 3. Den der slice på pizza LO'et er altså bare for god. Det nederste LO, er bare så flot. Jeg ville selv have svært ved at få scrappet de farverige billeder. men her går det jo fint. Synes din evne til at bruge stribet mønsterpapir er fantastisk. Synes selv det er så svært. Kan du nu hygge dig i morgen. Kommer desværre ikke.

  SvarSlet
 4. Tre flotte Lo´er - jeg er også vild med pizza cirklen det er godt fundet på.
  Knuzzer
  Pialine

  SvarSlet
 5. Det er jo 3 enomrt flotte layouts. Du er virkelig god til at "læse" dine billeder og vælge materialer og farver derefter. SUper!
  Jeg glæder mig også til imorgen og skulle måske se at få pakket :o)

  SvarSlet
 6. Den pizza-cirkel er da for sej - go' detalje :)..men de er alle tre så flotte, du kan altså noget med at få farverne til at gå op i en højere enhed med billederne :)

  SvarSlet
 7. De er bare flotte allesammen.
  Det med pizza cirklen er rigtgt godt.
  God Weekend.

  SvarSlet
 8. wawww, hvor er de dog super flotte alle 3 :)

  SvarSlet
 9. Super flotte loer, minder mig om at jeg også har scrappet et billede med London eye, tror ikke jeg har vist det på min blog. Det sidste farverige lo er kanon flot og fin opsætning

  SvarSlet
 10. tre super flotte og meget forskellige layouts. alle fyldt med fede detaljer.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails