CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 10. marts 2013

Project Life Uge 9

Det har været et par travle weekender, de sidste to.
Først med scrap i det jyske sidste weekend, og Convention i Middelfart i går!
Men det er jo vildt hyggeligt, så det er jo ren fornøjelse.
Mens jeg har hygget har Claus haft travlt herhjemme...især sidste lørdag, hvor han malede badeværelset, fik samlet og gjort min  nye kommode klar, og stod klar med kalve wienerschnitzel da jeg kom hjem... ahhh :))
Her er begge sider for uge 9
Papir er hvid karton som base, og så papir fra en blok fra Teresa Collins "Memories", den skal jeg have en mere af, hvis jeg da finder den igen :)
Men uge 9 bød ellers på lidt forår, 3 års hoftekontrol, Claus lavede mad hele 2 dage i træk..!, og et lille besøg på skat.dk.... et dejligt besøg, det var ventetiden værd :)
Jeg har mistet et par af kortene med October Afternoon Sprinklers og ellers brugt diverse tape og pynt.
Uge 9 bød også på Scrap i det Jyske, en helt igennem skøn dag med scrap, snak, shopping, god mad og hygge. Om søndagen fik jeg så flyttet en gammel reol ud, ryddet ud og op på scrapværelset. 
Jeg vil prøve at vise lidt billeder i et senere indlæg.

Det var alt for uge 9, det er en blæsende søndag her, så Claus har droppet cykeltræningen i dag, og vi hygger indøre.
Rigtig god søndag derude, og tak for jeres søde kommentarer :)
*Jette*

14 kommentarer:

 1. Flotte sider du har kreeret. Dejligt at få ryddet op på scrapværelset. Mon ikke der bliver plads til lidt lækkert nyt, nu hvor du har været afsted 2 weekender i streg og haft muligheden for at shoppe liiiidt;-). God søndag

  SvarSlet
 2. Jeg bliver ved med at blive imponeret over Jer der rent faktisk får lavet de PL album - jeg ville aldrig få det gjort. Men dine sider er lækre og fine.
  Hyggeligt at rende ind i dig i går :)

  SvarSlet
 3. Super fine sider. Hyggeligt at hilse på dig igår.

  SvarSlet
 4. Lækre sider med en masse skønne oplevelser og dejlige billeder. Det må blive så hyggeligt på dit nye scrapværelse med alle de nye møbler
  Ja, vi ses på onsdag.... God søndag aften

  SvarSlet
 5. Kanon lækker PL. Hvor er det meget, du får med!

  SvarSlet
 6. Rigtig lækre PL sider.
  Og sikke nogle dejlige weekender du har haft :)

  SvarSlet
 7. Du laver de fedeste PL sider, Jette. Super inspiration.

  SvarSlet
 8. Hej Jette og tak for dine ord... jeg er desværre ikke en, der er så god til det der med at skulle fremlægge mine ting for andre, så det måtte være som det blev !
  Fine sider du laver, kan se du også nusser med detaljerne, det er jo oz SÅ hygligt. Jeg ved ikke af jeg så dig på Convention, men måske vi ses til den næste :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke om du så mig, jeg kiggede i din bog ved bordet hvor de 4 "piger" fortalte om de forskellige typer PL/smash... Men du kom og hentede bogen da jeg var på vej tilbage til min plads. Kommer helt sikkert til næste convention, så mon ikke vi ses der ;-)

   Slet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 9. Som altid nogle super flotte sider, du får lavet, håber i havde en dejlig dag til Convention, nåede desværre ikke over og kigge til jer. Men har booket plads i kalenderen, så jeg kommer med næste gang.

  SvarSlet
 10. skønne sider og du er virkelig ved at komme efter det. Tak fordi jeg måtte se dit album IRL så flot

  SvarSlet
 11. Tak for et par dejlige lørdage :) Sikke dejlige sider du har fået lavet. Jeg er selv blevet rigtig glad for at have den hvide basis :)
  Vi ses lige om lidt :)

  SvarSlet
 12. Jeg er altså så imponeret over at du får siderne lavet. Det ville jeg hurtigt melde pas på. De er super flotte. Det lyder rigtig hyggeligt og noget dyrt med to gange mulighed for scrap indkøb.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails