CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag den 16. marts 2013

Project Life uge 10

Uge 10 bød på mange ting. 
Selvom man ikke synes, at der sker så meget, når man "kun er 2" herhjemme, og arbejder hver dag, så er der alligevel mange forskellige episoder og dagligdags ting, som er sjove at forevige, i løbet af sådan en uge.
Her har jeg brugt materialer fra mit 1. project life kit fra Studio Calico, + lidt fra lageret. Det skal nok blive godt med et lille PL-kit hver måned, jeg glæder mig i hvert fald til at modtage de næste :)
Ugen bød således på Friendtex aften hos Else, Happy Mail fra Studio Calico om, at min pakke var sendt, jeg fik printet nogle quotes fra Pinterest ud, fik dem indrammet og hængt op på mit scrapværelse. Det ser super sødt ud synes jeg da selv ;). Jeg fik Birgit og Kurts indbydelser færdige, pakket og sendt, og så var det fiskedag igen, denne gang kulmule med grøn pesto. Mums.
Jeg har fået købt en hel del til Scrap i det Jyske og convention, og jeg elsker især mine forskellig træfigurer, de virker rigtig godt på PL, og så fylder de ikke alverden...når man nu er lidt pyntesyg...
De fleste kort er fra månedspakken, og derudover har jeg et par stykker fra en SC blok.
Lørdag bød på convention i Middelfart, endnu en skøn-skøn scrapdag. Anette hentede mig kl. 7, og så gik turen mod Middelfart, incl. min morgen-Dolce-Gusto-kaffe :) Vi gjorde som altid holdt ved Transportcenter Vejle, for at spise morgenmad...og denne gang talte vi os fra en p-bøde... på vej hjem om aftenen, hvor vi igen var derinde på "Den gyldne måge", huskede vi p-skiven....(Anette, få så installeret den aut.p-skive i har derhjemme :))
Søndag stod på udpakning, hygge med alt godt fra fryseren, æblekage og boller, og hjemmelavet kakao...det  er altså godt engang i mellem :)
Rigtig god weekend, som desværre står i sneens tegn... jeg længes efter forår, men det gør vi vist alle, ik,?
*Jette*

9 kommentarer:

 1. Lækre sider du har lavet til dit PL. Og så kan jeg jo godt li' du er "pyntesyg" - det gør det hele så spændende at se på med de små dippedutter hist og her. :) Jeg har også modtaget det lille søde PL kit fra Studio Calico og er i fuld gang med at bruge det. Lækre sager - og det bliver SÅ godt at modtage sådan en lille pakke hver måned. :)
  Tak for kigget. Og rigtig god weekend. :)

  SvarSlet
 2. Igen super flotte sider, der er så lækkert pyntet... Lyder hyggeligt med hjemmebag
  God weekend til dig også

  SvarSlet
 3. Bedst som vi troede forårets komme var indtruffet, så blev det vinter igen. Så er det jo godt, vi har noget, vi kan hygge os med inde i varmen. Flotte sider du har fået lavet igen-igen. God weekend

  SvarSlet
 4. Flotte sider. du har lavet.
  Ja jeg venter også på foråret.

  SvarSlet
 5. Flot Project Life med rigtig mange fine detaljer. Det lyder som en god uge. Hvor var det godt, at I fik talt jer fra den bøde. Det ville godt nok have været surt, at starte en scrapweekend med sådan en.!
  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 6. Det er simpelhen så fedt dit PL. Det var superhyggeligt, at se dig til convention og heldigvis ses vi jo snart igen! Har du fået prøvet farven?
  Rigtig god weekend!

  SvarSlet
 7. Super fede sider igen! :) - og kan rigtig godt li' dine farver og hele opsætningen af siderne.
  Jepz nu vil vi godt ha' noget forår - det er snart tiltrængt ;)

  SvarSlet
 8. Superflot uge du har fået lavet :) Ja det var godt at vi fik snakket ham den søde P-vagt fra at sætte bøden i vinduet som han havde skrevet :) Jeg har skam bedt Erik om at sætte den anden i :)
  Tak for en dejlig tur til Middelspeed og hjem igen :)

  SvarSlet
 9. Ja, man laver nok mere end man egentlig selv tror på sådan en helt almindelig hverdagsuge. Som altid - super flotte sider med mange skønne detaljer.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails