CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag den 30. marts 2010

Snart springer studenterne ud...

...og så skal der jo være et par kort klar. Her er det blevet til et par kort til de "røde" huer.Alt er fra Hero Arts, 2 farver Hero Hues papir, og det mørke er stemplet med CG125 Friend Definition, og derefter det rosa med S5317 Starburst Lace. Kortene med Hero Arts er meget anderledes, men jeg kan også godt lide de meget enkle og rene linier i de kort. Og så bruger jeg stort set ikke sværtede kanter på kort som disse 2.Det næste er næsten magen til, dog er der brugt andre stempler. Igen 2 farver Hero Hues papir, det rosa papir er stemplet med S5213 Dots and Flowers, og det mørke er stemplet med farven Hero Chalk Ink "Snow" med stemplet  K5360 Wild Bouquet.
I morgen får jeg besøg af Kirsten, til en hyggelig scrap-snakke dag :), det kunne vi hurtigt få stablet på benene, da vi fandt ud af at Kirsten har fri, og jeg jo stadig går herhjemme!
Men på torsdag foretrækker jeg at kalde det påskeferie og ikke sygemelding længere ;). Jeg starter på arbejde tirsdag efter påske, omtrent fuld tid regner jeg med. Eneste "men", er dog, at jeg først må køre bil igen om 1½ uge, så der bliver lidt henten og bringen den første uge.
Nu vil jeg have benene lidt op, tage mig en kop kaffe og slappe lidt af.
Rigtig god påske fra mig til dig ;)

14 kommentarer:

 1. Ej er du vimmer de er fede... især det nederste, elsker dine Hero arts kort..og fedt du ikke har sværtet kanter, det kræver mod haha
  knus og go påske

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare total lækker - jeg har selv købt stemplet men ikk få taget det i bruge sååå tak for fiffet - må da ha liftet dig ;o)

  Hvor dejligt for dig det går den rigtige vej og ikke mindst en scrappe dag i morgen - rigtig god påske :o)

  SvarSlet
 3. Så mange flotte kort og lo du lager.Kjempe koslig å ta en titt i bloggen din og lagt meg til som følger.

  Klem Fra Eva Helen og riktig God Påske.

  SvarSlet
 4. Wow, hvor er de skønne, dem bliver jeg nok nødt til at lifte på et tidspunkt.

  Hmm, det med at ikke at sværte kanter, har jeg det jo lidt svært med, men kortene er blevet så flotte at jeg måske bliver nødt til at prøve det ;o)

  SvarSlet
 5. De sidder lige i øjet begge to - super flotte Jette - farver, opsætning det hele - wowers!!!!!
  Fedt at du har tilmeldt dig Deborah´s April CCC :0)
  God Påske!
  Knus Sanne

  SvarSlet
 6. De er SÅ lækre dine kort. Dejligt enkle, men utrolig elegante.
  Jeg er bange for at jeg har fået et nyt behov med det lace stempel ; )
  Rigtig god påske og scrappedag.

  SvarSlet
 7. Fed fed fed:o)
  Super flot lavet, ( jeg vil også kunne...)
  Der er bare så mange lækre muligheder, og når man så selv er lidt tømt, da er det dejligt at kunne følge andre som sætte lidt skub i det.

  Påskeknus fra Malene

  SvarSlet
 8. Wow hvor er de studenterkort bare utrolig flotte. Min søn blivet student til sommer og jeg har lovet ham at lave lidt kort til nogle af han venner. Så jeg tror at jeg lifer lidt:) Det blonde stempel er super sødt. :)
  Ja det var et fantastiske kursus Pia holdet.:) Jeg håber da at hun får tid til en anden gang at holde et kursus her på Øen:)
  Du og din familie må ha' en rigtig god påske.

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare nogle flotte og anderledes studenterkort.

  SvarSlet
 10. Super flotte kort du har lavet. Sikke en god måde at lavet et studenterkort uden at bruge selve huen som symbol hvis du forstår :)
  Jeg håber at du og Kirsten havde en rigtig dejlig dag sammen idag :)

  SvarSlet
 11. Lækre kort - du kan altså mange forskellige stilarter... Jeg kan godt lide de er så enkelt til eks. studenter - de må ligesom ikke blive for pusse nusset. Håber dig og Kirsten havde en dejlig dag.

  SvarSlet
 12. super flotte kort og det tillykke med huen stempel er bare så flot minder om dem fra orion design, kan være jeg er nød til at få fingre i det stempel. Du må have en dejlig påske og pøj pøj med start af arbejde igen.
  knus Pia

  SvarSlet
 13. Your card are all beautiful and love your blog!

  SvarSlet
 14. Your cards are all fabulous- love your blog!

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails