CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

torsdag den 18. marts 2010

Bestillingskort til konfirmation

Her på denne skønne forårsdag, kan jeg vise, hvad jeg har puslet med de sidste dage, ting tager jo stadig tid :)
Jeg har en del bestillinger på konfirmationskort, jeg har heldigvis stadig god tid, men ind i mellem laver jeg lidt kreativt, og dette er et par af dem. Det første er et kort til en tøse-pige, derfor de rosa farver.
Der er brugt en rest MME samt Hero Hues papir , det er det skønneste papir at arbejde med til kort!


Det næste er til en dreng, som er hesteglad. Kortet skulle være med foto og i farverne hvid, rød og sort. I Ejsing købte Kirsten et skønt hestestempel, så det lånte jeg lige til 2 aftryk... (nåh ja, det var også det eneste jeg fik lavet i Ejsing *G*G*). Jeg har stemplet på canvas, også fra Kreative Fornemmelser. Canvas´en kan farvelægges, men da konfirmandens hest er hvid, nøjedes jeg med selve stempeltrykket. Ellers er  det holdt meget enkelt, og lidt råt forhåbentlig.


Begge kort er lavet i ½ A4 størrelse.
Ellers pusler jeg med lidt DT opgaver til Riddersholm, men det må i vente lidt med at se ;)
Håber i nyder den dejlige forårsdag, luften er fyldt med forår og fuglekvidder her...SKØNT!
Og 1000 tak for jeres kommentarer, det er det der gør det sjovt at blogge også.
Jette

6 kommentarer:

 1. Hvor er det nogen rigtig skønne konfi-kort du har lavet! :)...og så er det jo helt rart at det for en gang skyld er en dreng der er vild med heste - det plejer ellers at være tøzernes område ;)..

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle flotte konfirmationskort Jette. Det første meget elegant og feminint og det andet cool (vel til en hestepige?)
  Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig gåtur med hunden. Der er forår i luften og fuglene kvidrede også her så dejligt. Vintergækkerne og erantis pipler op alle steder - hvor er det bare skønt! Nyd din dag!

  SvarSlet
 3. Flot feminint kort og dejligt hestekort også. Jeg synes også at stjerner, er godt til drengekort.; )

  SvarSlet
 4. Rigtig søde kort, det første er dejlig piget, skønne blomster, og de små sommerfugle med perler på, de er da bare cute. Det andet passer perfekt til en dreng, jeg synes også at stjerner er rigtig gode til drenge kort.

  SvarSlet
 5. Du laver altid bare de FLOTTESTE kort ... vildt lækre og smækfulde af fede detaljer. Kigger af og til forbi her på bloggen :-)

  SvarSlet
 6. Super super flotte kort du har lavet. Konfirmationskortet til drengen er jeg da helt vild med :)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails