CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 17. maj 2009

Suset fra Vesterhavet

Denne weekend er tilbragt i sommerhus i Hvide Sande, eller nærmere betegnet Årgab, sammen et par gode venner. Vi havde glædet os til en weekend med total afslapning, og det fik vi sørme også ;-). Vi synes dog ikke helt vejrguderne var med os, men hva´ så må vi jo klæde os på efter vejrforholdene! Vi trodsede blæst og kulde fredag aften og gik ned til havet, sommerhuset lå kun ca. 300 m. fra havet så det var skønt. Jeg vil så sige, at nu er mit ben testet i et helt andet terræn end normalt - og det gik fint!! Heldigvis var der lagt rebstiger i de stejle klitter, det gjorde det utvivlsomt meget lettere at gå op og ned, når nu bentøjet er lidt skrøbeligt stadigvæk ;-).

Her er Claus og jeg i strid blæst, men det tager man jo slet ikke skade af *S*, og det var heldigvis tørvejr! Vi så rigtig mange sæler i vandet, forholdsvis tæt på stranden, men det var umuligt for mig at fange dem med mit lille digi-kamera og så i den blæst.

Ellers fik vi en rask og frisk gåtur på stranden og i klitterne tilbage til sommerhuset til hygge og afslapning, og en iskold Bailey....eller flere ;-)

Lørdag kørte vi en tur til Hvide Sande, og shoppede lidt....det var bedst inde i butikkerne, da det mere eller mere blæste og regnede hele tiden!! Bl.a. var vi inde i Hvide Sande Røgeri, kæmpe stort og stopfyldt med fiskespecialiteter. Det er en af Claus´s kunder, så han kender det jo rigtig godt og så var vi nødt til at købe lidt lækkerier til frokosten! Næste gang har vi lovet os selv, at vi spiser derinde og bestiller fiskebuffeten i stedet for, ih det så lækkert ud! Og varerne smager himmelsk! Senere på eftermiddagen klarede det op, og efter en skøn middag med en god steak, var det tid til at forbrænde alt det vi havde indtaget - ny tur til stranden, og denne aften helt anderledes end fredag aften. Vi gik til stranden ca.kl. 21.15 og gik i godt 1 time i den smukkeste solnedgang.


Så satte vi os friske igen i sofaen og nød lidt godt til ganen, en omgang yatzy og melodi grand prix på afstand...og klokken endte med at blive 02.30 inden vi fandt til køjs. Søndagen er gået med hygge, læsning og endnu en god frokost....uha hvor har vi dog bare spist *S*S*.
Scrap er det så af gode grunde ikke blevet til i weekenden, men nu skal jeg have lavet 2 bryllupskort til på tirsdag, og i morgen dumper udfordringen i telephone-game på scrapsisters nok ind i mailboksen også, så op på hesten igen :)
Forhåbent har i alle nydt weekenden, hos familien, til SAM eller noget helt tredje. 1000 tak for besøget :-)


11 kommentarer:

 1. Hvor lyder det bare til at have været en skøn weekend. Lige sådan en weekend til at lade batterierne op igen.
  Det er nogle vildt flotte billeder du har taget. Jeg er ikke i tvivl om at de nok skal blive scrappet.

  SvarSlet
 2. Hvor nogle helt fantastiske billeder Jette, Det lyder til at det har været alletiders weekend. VOres ynglingssted at tage hen på forlænget weekend. Der er intet som vesterhavet især når man bor på østkysten. Kan du have en god uge.

  SvarSlet
 3. Det lyder skønt og meget afslappende. Lige efter min smag - om det så regner eller solen skinner, så er det ALTID hyggeligt i sommerhus. Og er det ikke noget med, at det ikke hedder sig at det er dårligt vejr ... det er gerne en dårlig påklædning... eller? he he.
  Super flotte billeder fra begge dage på stranden! Lige til et par layouts.
  Rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 4. Det lyder som en rigtig hygge og skøn weekend

  SvarSlet
 5. Ajjjj... det lyder vel nok som en pragtfuld weekend... der er ikke noget som hygge med gode venner og sent i seng ;-)

  Men.... det havde været endnu bedre, hvis der havde været 4 quinder på billedet, og de havde siddet og scrappet til langt ud på natten ;-)..LOL...

  Ajjj pjat.Knuz Betina

  SvarSlet
 6. Skøn weekend ser det ud til - det er sundt med sådan noget tid med venner og afslapning ;)..og skidt med vejret - Vesterhavet er altid et besøg værd og hygge kan man jo nemt hvad enten det regner eller sner ;D

  SvarSlet
 7. Det lyder som om du har haft en dejligt weekend i det danske land.
  Jeg har været på SAM og det var super godt.
  Ny god uge til dig.

  SvarSlet
 8. det lyder da bare som en rigtig hyggelig weekend,super flotte billeder

  SvarSlet
 9. ja vi hyggede os til SAM men det ser også ud til at du har haft det dejligt, det er nogle rigtige smukke og dejlige billeder

  SvarSlet
 10. Så herlige bilder du deler :)
  Og kortene dine under her var nydelige.
  Ha en flott dag
  God klem

  SvarSlet
 11. Dejlige billeder, selvom vejret ikke helt var med jer. Men det er nu altid så hyggeligt med sommerhus, gåture og afslapning. Vi tilbragte weekenden i Legoland, og det var godtnok osse en våd og kold fornøjelse om lørdagen. Men hva med regntøj på går det jo alligevel ;-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails