CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 10. maj 2009

Færdige LO´s

Dagen i dag er gået med afslapning efter 2 dejlige konfirmationer fredag og lørdag. Jeg har så samtidig fået ryddet lidt op på scrapværelset og lagt sidste hånd på de LO´s jeg lavede til hyggescrap fredag og lørdag aften til Scrapevent i Sverige. Det første er med billeder af Franz, på en af hans "gårdture" :-D, han elsker at gå i snoren - heldigvis! - og sneen holdt ham ikke tilbage, tværtimod, han fes rundt og legede og jagtede hvert enkelt snefnug. Men den fugtige sne klæbede til hans pels på maven, så han havde et større vaskearbejde bagefter!

Det næste LO er igen med et billede fra den flotte morgen nytårsdag, med rimfrost. Fantastiske farver var der i haven. Fjeren, det hullede hørbånd og den brune snor, er faktisk pynten fra påskeægget fra mit arbejde ;-)....og chokoladen var top-lækker!!

I torsdags var vi igen til scrap i Holstebro, en lille sluttet kreds på 5, men vi hygger os altid uanset hvor mange vi er. Jeg havde ikke nået at planlægge noget, så det blev til en kort-aften i stedet for.

De små aliens fra QK er jeg ret vild med, og glæder mig over at jeg købte den die....synes den er ret god til drengekort.

I fredags var vi til vores nevøs konfirmation, en rigtig dejlig dag med glade gæster og en stolt og flot konfirmand :-D.
Jeg havde lavet et album til Mark, med nogle LO´s i, og også dette LO, som var det, vi lavede til BG kurset i Sverige. Jeg har ændret ganske lidt på udgangspunktet og tilføjet lidt journaling også. Jeg havde noget hvidt karton med til albummet, og alle gæster skrev så en hilsen til Mark på konfirmationsdagen, og jeg håber og tror at han blev glad for det.....ellers bliver han det garanteret om nogle år *S*.

Fortsat rigtig god "mors-dags-søndag" og tak for besøget. Jeg skriver det ikke så tit, men jeg er super glad for alle jeres kommentarer :-D

12 kommentarer:

 1. Meget lækre layouts. Jeg kan især godt lide vinterlo´erne. Lækre farver.
  ps. ses vi til Scrap a mania?

  SvarSlet
 2. Sikken nogle skønne layout med flotte opsætninger og dejligt farvemix

  SvarSlet
 3. Wow til både layout og kort, det er altsammen SÅ flot og en fantastisk blomster header du har fået;0)

  SvarSlet
 4. puha forstår godt at du slapper af idag med 2 konfirmationer :)
  Superflotte layouts og kort du har lavet..og de dies med rummændene må jeg bare have...de er for cute :)

  SvarSlet
 5. wow hvor er de færdige resutater blevet kanon flotte , er vild med det frost lo, så flot dekoreret som ses bedre IRL også super flotte kort

  SvarSlet
 6. total flotte loer, du er hammer dygtig.

  SvarSlet
 7. Sikken en flid du har lagt for dagen - eller også samler du til bunke inden du oploader. Men fiiiine ting allesammen - lidt sværere at kommentere, for nu har jeg allerede glemt hvad det var jeg ville kommentere på. Julekortet var fint - og NÅ JO frost LO'et var jeg specielt vild med.

  SvarSlet
 8. Hold da op... sikke et langt indlæg, hvor skal jeg dog begynde...

  De 2 første LO's er bare for skønne "just my style".. og jeg kan se at du flittigt bruger af de blonder du købte af mig... sejt... sjovt foto af kattepoterne i sneen...

  også nogle skønne kort... men du er altså nødt til at fortælle mig hvilken butik du har købt den die i... for jeg kan bare ikke finde den nogen steder...

  Knuz Betina

  SvarSlet
 9. Superskønne Lo's og kort su har lavet - det med "Sne-Franz" er jeg helt vild med :)

  SvarSlet
 10. HOLD DA OP JETTE!!! simpelhen så smukke LO's - og flotte/sjove kort :)

  Glæder mig til vi engaaaaang :) ses i skive igen :)

  SvarSlet
 11. wow wow hvor er det bare nogle super lækre ting du har lavet. jeg er vild med dit vilnter LO

  SvarSlet
 12. Du har ellers været i gang!! Nogle flotte LO's!! Det med katten er rigtig skønt, og ikke mindst billedet med fodsporene.. ;-) Det sidste LO er kært.., med de meget røde kinder.., og farverne der passer dertil!! Skønne ting du laver.. :-)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails