CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag den 13. maj 2009

For lidt tid - det bliver "kun" til kort

At scrappe LO´s....ja, det har jeg ikke gjort siden jeg var i Sverige! Jeg har simpelthen ikke tid nok ;-), men det kender vi vel alle. Og så tænker jeg, at et par kort kan man jo altid lave!
De to rosa kort er lavet med papirer fra den blok fra g.c.d studio, som vi fik i goodie-bagen i Sverige. Jeg har stemplet med Stempelgledes Grunge stempler, og bl.a. brugt crackle paint på chip-swirls´ne på det mørkeste kort, samt bogside og bånd fra Scrapsisters mini kit. Swirls´ne er duppet med Pearl Maker, de er så gode at bruge, og dem er jeg nok nødt til at få lidt flere af!

Det orange kort er et kort til Charlottes kortudfordring på Scrapsisters, mindst 10 blomster og med orange toner på noget af kortet. Her er både udstandstede blomster og blomster fra Prima og papirloftet.

I denne weekend tager vi på weekend tur i sommerhus....og selvfølgelig melder meteorologerne regn også...men de kan jo også tage fejl....forhåbentlig! ;-). Men vi hygger os under alle omstændigheder og det er jo det der tæller.
Når jeg kommer hjem, regner jeg med, at jeg har modtaget det LO jeg skal lifte i Scrapsisters Telephone-game. Det glæder jeg mig til, jeg har ikke tidligere deltaget i sådan en omgang....men så er jeg jo sikker på at få lavet i hvert fald 1 LO :-D
Rigtig god weekend til jer alle og tak for besøget.

11 kommentarer:

 1. Ja det med tiden der mangler er vist et almindeligt fænomen ;)...Nogen skønne kort du har lavet - ser super ud med de grungestempler... sådan nogen må vist godt komme hjem til mig og bo tror jeg ;)
  Ha' en dejlig dag :)

  SvarSlet
 2. Flotte flotte kort du har lavet ! Hvis det virkelig har tænkt sig at regne i weekenden, så er der måske tid at at du kan scrappe i sommerhuset!? Ha en god torsdag :O)

  SvarSlet
 3. wow nogle super flotte kort du har lavet.
  god tur i sommerhuset :0)

  SvarSlet
 4. Kun kort er godt nok til mig og dine er altid så flotte.

  SvarSlet
 5. Hvor er det nogle fine kort du har lavet!
  Er lidt vild med det orange.. Synes selv at det er en enorm svær farve at bruge!
  Rigtig god tur i sommerhus!

  SvarSlet
 6. wow Jette super flotte kort, de rosa er rigtig romantiske og flot dekoreret og kortet til udfordringen hos scrapsisters er også kanon flot

  SvarSlet
 7. båh.... hvor er de dog flotte jette,lækre lækre detaljer,

  SvarSlet
 8. waw sikke kort og er helt vild med især det første, så mange detaljer du har fået med - virkelig flotte ;o)

  Øv da med regn med ja måske lidt tid til scrap så ;o)

  Rigtig god weekend i sommerhusa

  SvarSlet
 9. hvor er de flotte Jette, og så lyserød :-)) jeg får også "kun" lavet kort det er jo snart studentertid så der skla jo produceres nogle til.
  Rigtig god tur i sommerhuset, du kan jo altid lave et par kort og et spil er da heller ikke af
  vejen :-)
  Knus Kirsten

  SvarSlet
 10. Jeg kender alt for godt det med at tiden ikke er til alle de ting man gerne vil..uha.
  Sikke nogle flotte kort du igen har lavet...som jeg siger så er du en haj til det :)
  Riktig god tur i sommerhuset - regn eller ej :)

  SvarSlet
 11. Super fine kort - kender det godt jeg har indtil dato lavet over 30 kort i 2009 men ikke ET ENESTE LO. Hvor sølle er det lige - derfor tog jeg et DobbeltLO med i planlagt udgave og jeg fik NÆSTEN gjort det færdig til SAM. Håber det giver mig gnisten med at scrappe LO's tilbage.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails