CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag den 6. maj 2009

Kursusprojekter fra Scrapevent

Så har jeg haft lidt tid til at færdiggøre mine kursusprojekter fra Scrapevent. Dette er et minialbum vi lavede på MakingMemories-kurset. Albummet er bygget op om emballagen fra en pakke brads. Materialerne er fra serien MM "Just Chillin". Og dette er samtidig mit første minialbum i min tid som scrapper!!!

Dette LO er fra QK kurset, hvor temaet var "hjemme hos os". Det har jeg dog lavet om på, da jeg ikke havde et foto, der passede og matchede materialerne. Derimod havde jeg dette foto fra Rikkes sidste skoledag i 10.klasse, så det blev scrappet - igen :-)

Kurset med Lance fra Rusty Pickle var spændende, *S*...med sækkelærred der lugtede og frynsede helt vildt! Men sjovt - og ikke umiddelbart så ligetil - at lave. Det hjalp dog lidt, at gøre det færdigt hjemme i ro og mag. Og det var så mit 2. minialbum i scraptiden!! Tænk hvad kurser kan få én til at lave...jeg har aldrig lavet dem, fordi jeg ikke helt har vidst, hvad jeg skulle med dem....men nu hopper jeg måske ud i det igen en anden gang *G*
Et andet, meget anderledes kursus var PP-kurset, hvor vi blev sat til at klippe og klistre som da man selv tegnede påklædningsdukker! Meget specielt, men faktisk også utroligt sjovt og kreativt at prøve. Min datter spurgte...."Ej....hvad skal du med det..?"....tja....gemme det, det var sjovt at lave :-D. Og ideen kan faktisk også nemt bruges til kort, det har jeg i hvert fald tænkt mig at prøve.
Dette kursus havde emnet "Øjeblikke at mindes", og her skulle vi male og stemple med legoklodser og acrylstempler. Jeg valgte dog de svenske stempler fra, og lavede det færdigt herhjemme.....da jeg så skulle finde mine danske tekststempler kunne jeg ikke finde dem....og måtte nøjes med de små fra Just Rite, og lidt flere af de rub-ons der fulgte med kittet. Og ja, jeg fandt senere stemplerne....i den holder vi fik i goodie-bagén!!!! Tænk hvad der kan gemme sig bag en pc-skærm....pinligt ;-)
Jeg mangler at vise 2 af projekterne, det ene må vente til efter fredag, og Prima-projektet mangler lige den sidste finish, så det kommer senere.
Jeg har lige fået lavet to kort til udfordringerne på Scrapsisters, bl.a. Charlottes kortudfordring og Majers julekortudfordring.
Her er kravet minimum 10 blomster og farven orange på kortet. Det er lidt hidsigt .....med det mønsterpapir fra BoBonny ;-)
På julekortet skulle der være et flettet hjerte....det er lidt nemmere at flette i glanspapir, vil jeg så sige *S*
Det var alt for nu, god Bededags-ferie og tak for besøget og jeres søde kommentarer :-D

9 kommentarer:

 1. wow Jette, flotte projekter, super lækkert kort med alle de blomster og et kanon julekort i lækre farver

  SvarSlet
 2. HOLD da fast en masse flotte projekter - mange sjove, seje og anderledes ting... :o)
  Jeg er HELT vild med dit juelkort -FLOT med det flettede hjerte.
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 3. hold da fest en masse spændende ting og sikken nogle skønne kort

  SvarSlet
 4. Hvor er det nogle fede ting du har fået lavet efter kurserne!!

  Sjovt at du aldrig har lavet et minialbum før og så ender med at skulle lave hele 2 i samme weekend.

  Jeg har selv fået fat i det minialbum-kit fra Rusty Pickle. Synes at det ser spændende og anderledes ud. Glæder mig til at lave det en dag :-)

  Dit julekort er SÅ FLOT!! Må hellere selv få lavet et, for det ser fedt ud med et rigtigt flette hjerte på.

  SvarSlet
 5. Hold da op, sikke meget lækker inspiration på et sted. Hmmm en pakke til brads.... kan ikke lige regne ud, hvordan den har set ud. Men albummet ser spændende ud. Hvem der dog bare fik sat sig ned og gjort sine kursusting færdige...har stadig projekter fra 2007 som er halvfærdige fra Scrap i det jyske. Ideen med påklædningsdukker viste Sofie også noget af dengang. Hvordan man i stedet for at farvelægge stempeltrykkene, kunne give dem tøj på.

  SvarSlet
 6. Det er fedt at se, at du har fået lavet tingene fra ScrapEvent færdige. Det er altid noget ekstra at se dem helt klar.

  Også super lækre kort, du har kreeret.Jeg kan godt lide det i de modige farver!

  SvarSlet
 7. Sikke nogle spændende projekter du har færdiggjort. De ser vildt godt ud.
  Flott kort du har lavet..hidsige farver eller ej :)

  SvarSlet
 8. WOW, en masse fantastiske ting du har lavet. og en masse super skønne detaljer.

  SvarSlet
 9. Pyha du tager helt pusten fra mig - for hold da op en masse skønne ting du har fået lavet.
  Sjovt at bruge sækkelærred til et album.... Men godt ser det da ud...

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails