CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

onsdag den 18. februar 2009

Med hovedet opad igen...

Sikke en omgang influenza jeg blev lagt ned med, jeg kan slet ikke mindes at have været så syg før. Men nu er "fluen" jaget væk, og jeg har arbejdet i to dage nu, og energien er så småt ved at vende tilbage igen. Af gode grunde er der så heller ikke lavet noget kreativt den sidste uge, men jeg har da et par ting jeg ikke tidligere har vist på bloggen.
Mange har pyntet Toffifee æsker - bare ikke mig - men da vi havde et par eller flere æsker Fazermint fra julen og fødselsdagen, besluttede jeg mig for at prøve at pynte sådan en i stedet for....sådan bare fordi og til en eller anden lejlighed.

Derudover har jeg lavet - og er nu færdig med - indbydelser til Marks konfirmation. De skulle holdes i blå farver og med fodbolde - og ikke pusse-nusse pyntede ;-) Nu håber jeg de falder i den unge mands smag, det skal dog siges at jeg havde lavet en "proto-type" og mailet, som blev godkendt. Jeg synes det kan være svært at lave indbydelser for andre, tit og ofte vil man gerne lige lave dit og dat også, men det er jo også kunsten at begrænse sig. Så skal jeg også lige have lavet bordkort også, men der er heldigvis ca. 3 måneder til endnu, og det når jeg også sagtens.

Jeg er så småt ved at vænne mig til altid at have kameraet i tasken når jeg tager hjemmefra. En dag på vej hjem fra Holstebro, kørte vi via søen, og gjorde holdt og fik taget disse fotos. Det var sent på eftermiddagen, ved 17-tiden og med den sidste lys over søen. Der er skønt ved vandkraftssøen, og der er efterhånden lavet et super dejligt stisystem rundt om søen og med mulighed for ordentlig parkering og en lille pause på bænkene.

View ud over vandkraftssøen.
Solnedgangen taget mellem den gamle mølle og søen.
Og så lige Franz i sneen, ih hvor han nød det, han simpelthen fræsede rundt og legede, gravede og snusede alt det han har lært - og han er ligeglad med selen - faktisk kommer han springende og er ellevild når vi tager den frem! Se dét er en opdraget kat - lige på det punkt i hvert fald ;-)
Hvis du ikke har set det, så check lige Gurlis/Orion Design´s blog - der er en lækker blog-candy med super lækre ting - og se også lige de skønne kort hun har lavet!
Tak fordi du kiggede forbi her hos mig ;-)

8 kommentarer:

 1. Flot inbydelse og æske. Og det er nogle dejlige vinterbilleder du har tager.

  SvarSlet
 2. Ja det er ikke rart at ligge brak, godt du er ved at blive frisk igen og kan scrappe. Det er nogle flotte invitationer og personlige og sikke skønne billeder også af en dejlig kat

  SvarSlet
 3. Godt du er blevet frisk igen - hård omgang... :o(
  Hvor er det nogle rigtig flotte ting du har fået lavet - er vild med de drengeinvitationer.. :o)
  Lækre billeder..

  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 4. Haha du tog ordene ud af min mund mht Franz...jeg sad lige og tænkte det da jeg læste at du havde skrevet det *G* men flot billede af ham.
  Det er nogle enormt flotte billeder fra søen i Holstebro. Og sikke da en lækker æske du har lavet..
  Dejligt at du er ovenpå igen.

  SvarSlet
 5. Hov for søren, jeg glemte at skrive at jeg faktisk meget godt kan lide invitationerne til Marks konfirmation. De er lige tilpas drenget og jeg synes ikke de er for lidt pyntet.

  SvarSlet
 6. Hvor er det godt du er oppe igen og er frisk og igang :-)
  Sikke skønne billeder du har taget omkring søen. Man kan overhovedet ikke blive træt af at kigge på et vinterlandskab! Lige nu ligger der meget sne her - fin og hvid - så længe det varer. :-)
  Rigtig flot invitation. Det kan konfirmanden da kun være tilfreds med. Drengefarver og fodboldtema :-)
  God fredag til dig.

  SvarSlet
 7. Sød ide med æsken... og det er da skønt at have lavet på forhånd så man kan nuppe den i farten ud af døren ;-) skønne billeder.... og ham den hellige ;-) han er da for skøn....

  Men vil altså stadig ikke dele seng med ham...LOL...
  Glæder mig til vi ses ;-)

  Knuz Betina

  SvarSlet
 8. Godt du er på toppen igen - sikke da en omgang. Hvor er det nogle fine indbydelser du har fået lavet. En god ide med at have cameraet med i tasken. Derfor ønsker jeg mig et lille fikst et til min fødselsdag.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails