CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 22. februar 2009

Lidt udfordringer


Hvor er det dejligt, at man efterhånden føler sig som et sundt og rask menneske igen *S* og energien vender tilbage. I går havde vi besøg af brormand og familie, og de fik udleveret konfirmationsindbydelserne. Glade og tilfredse ;-) I dag har jeg, udover vores besøg hos min far, hygget mig på scrapværelset og har fået lavet et par udfordringer.
Lo´et af Franz var ment til 123-bloggens udfordring, men den har jeg ikke sendt ind....et eller andet er galt synes jeg....om det er papirerne der ikke fungerer ved jeg ikke...men jeg har haft dem længe, og tænkte at de skulle bruges til disse billeder og til denne udfordring. Det blev så ikke dette LO, jeg sendte ind! Men billederne er af Franz der får en pakke med en plys-mus...dem elsker han! Både at pakke ud, jage og fortærre!! Uha, rovdyret kommer op i ham når han får sådan et kræ hehe...

Dette kort har jeg lavet til Charlottes kortudfordring for uge 8 på Scrapsistsers. Denne gang var det en skitse, der var udgangspunktet. Det blev så et julekort, med materialer fra SweetPeas decemberpakke. Dejlig skitse, og jeg får nok lavet et par kort mere til denne, da jeg synes det er en rigtig dejlig skitse.
Scrapsisters er den 15. i hver måned udnævnt til julekortsdag! Det kan synes lidt mærkeligt at lave julekort på denne årstid, men jeg har faktisk fået lavet til hver dato indtil videre, og det er da dejligt at være på forkant med julen :-D.
Papiret er ligeledes fra SweetPeas decemberpakke, suppleret med lidt Prima blomster, udstandsede snefnug og bling.

Nu vil jeg gå ind og se lidt håndbold og nyde en friskbagt fastelavnsbolle ;-)
Tak fordi du kiggede indenfor.

10 kommentarer:

 1. Jeg syntes dit LO med Franz er godt, men kender godt det med at man ikke helt er tilfreds - men man kan ikke helt sætte en finger på hvad det er... :o)
  Nogle rigtig rigtig lækre julekort...
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 2. Jeg kan nu ikke se, at der er noget galt med dit lo, men som Tanja også skriver, kender jeg også godt det ikke selv at være tilfreds.....-:))

  Dine julekort er super flotte, og tror da også man får lavet flere forskellige designs, når de ikke laves alle sammen på en gang...

  Vi ses snart...

  SvarSlet
 3. super lækre kort i dejlige farver og fin pyntet og et flot layout

  SvarSlet
 4. Super flotte kort og LO.
  Fortsat god fastelavnssøndag til dig.

  SvarSlet
 5. super flotte ting og sager du igen har lavet, hvor er det godt du er ved at være frisk igen,
  ha en god aften

  SvarSlet
 6. Jeg syntes nu det er et flot layout du har lavet. Dejlig for dig at du er ved at være på toppen igen.

  SvarSlet
 7. Dit layout med Franz er da vildt flot. Og dine kort..wauw siger jeg bare..de er lige i min stil. hvorfor kan jeg så ikke lave dem??? Mystikken breder sig :)
  Men jeg kender godt det der med at der er eet eller andet galt, men kan bare ikke sige hvad!! Det lyder til at have været en dejlig dag idag :) Vi ses på torsdag?

  SvarSlet
 8. Ja, jeg sunes nu ikke at der er noget galt... synes at det er et skønt LO af ham den hellige, og lækre detaljer også...
  Tror det er en typisk quindeting, vi er så selvkritiske ;-)

  Hvor er de bare superflotte dine kort, bliver helt i julestemning igen ...LOL.... NOT..

  Knuz Betina

  SvarSlet
 9. Dejligt at høre,at du er ved at være ovenpå igen. Jeg er vild med dit sidste julekort. Det er så flot og lækre detalje med bling

  SvarSlet
 10. Jeg synes også at dit LO med Franz er super flot. Men jeg kender godt når man ikke er helt tilfreds med LO'et. Total lækre julekort. Flot pyntet og skøn bling swirl.:)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails