CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

søndag den 1. februar 2009

1.dag i februar - en smuk og solrig dag med håndbold og scrap

Så skriver vi 1. februar - og jeg synes tiden flyver afsted. Igen i går stod den på 50 års fødselsdagsfest - en dobbelt af slagsen - så dagen i dag går med afslapning, besøg hos min Far, cykling for de friske og oprydning - især på scrapværelset! Nå, ja så skal vi jo også lige se, om ikke Danmark kan hive bronzemedaljerne hjem, det kunne være dejligt.
Jeg har lidt nyt scrap jeg kan vise, og det første LO er lavet til Dreampapers januar skitsekonkurrence. Det er igen billeder fra Italien, fra en af turene op i bjergene, hvor der er så smukt og frodigt. Papirerne og knapper er fra Basic Grey.

Jule-LOét er lavet til scrap i Holstebro i torsdags, hvor vi igen kun var Kirsten, Netti og jeg - hyggeligt - men underligt når jeg tror vi var 12-13 stykker sidste gang - og der var IKKE håndbold ;-) Men godt at vi kan scrappe, hygge og snakke alligevel.
Billedet er fra julen 2007, som vi fejrede hos familien i Skive, sammen med min brors svigerforældre, og derfor fik vi taget dette samlede familiefoto. De fleste materialer er fra Sweet Peas december månedspakke, den var rigtig lækker synes jeg.

Igen har jeg lavet et kort af resterne, denne gang til Charlottes kortudfordring på Scrapsisters. Udfordringen lød denne gang på 3 slags mønsterpapir, knapper og bånd. Jeg var så heldig at Charlottes nummergenerator trak mit navn sidste gang, og med posten kom en lækker MatPad fra K&Company med nogle lækre farvestrålende papirer, super godt til nye kort ;-) Dette kort er så det 2. julekort til 2009, der er i hus! Jeg må hellere gemme dem væk, så jeg ikke bliver træt af at se på dem inden de skal skrives og sendes.
Denne "Kreativ Blogger Award" har jeg fået af Gitte, 1000 tak Gitte, den er jeg rigtig glad for, ligesom jeg er glad for alle de kommentarer i lægger til mig, og for al den inspiration jeg henter på jeres blogge.
Derfor sender jeg denne og den forrige award jeg modtog til alle mine besøgene her på bloggen - så værsgo´:-)

11 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle rå lækre layots du har lavet, er vild med pynten og nogle skønne billeder.Du må have en god solrig søndag.

  SvarSlet
 2. Skønne skønne LO'er... og et af dem er et julelo weeee..... det ser da bare hammer godt ud ;-)
  igen mange lækre detaljer, og skønt farvevalg....

  og igen en god ide med rester og julekort.... men men men .... jeg får det ikke gjort ;-)

  Knus Betina

  SvarSlet
 3. hvor er de flotte dine layout, så fyldt med fine detaljer. Er vild med dit mix af mønstre og farver

  SvarSlet
 4. rigtig flotte loér du har fået lavet og waw julekort,tænk så skønt det bliver til jul ;o)

  Øv med drengene i håndbold ;o(

  SvarSlet
 5. Flotte layouts du har lavet. Og sikke et flot billede du har på din header, er det fra jeres have?

  SvarSlet
 6. Rigtigt flotte layouts og kort du har fået lavet. Den med jul er sååå hyggelig - fyldt med lækker pynt, bling og julefarver. Og så synes jeg jo det er skønt med et samlet familiefoto. :-)
  Dejligt billede du har sat i din header. Jeg er SÅ klar til forår! :-)
  Rigtig god dag til dig.

  SvarSlet
 7. Igen fine lo´s fra dig...

  Dit jule lo er også rigtig flot, kender jo også lidt til modellerne...

  Og det kører bare med dine kort af resterne, måske sker det også for mig engang, når jeg kommer igang med at scrappe igen...

  SvarSlet
 8. Ej nogle skønne LO og kort du har lavet. Super lækker pynt og opsætning. Vild med det bling bling du har på. :)
  Jeg må se at få gang i mine reste til kortene.;)

  SvarSlet
 9. Skønne LO'er med så mange fede detaljer - i lige mine farver. Tak for awarderne...sender dig en kærlig weekend tanke om at du må få masser af scrapinspiration !!!

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare nogle skønne layouts og kortet er vildt flot! Dejlig at du blev glad for gaven fra Scrapbookfun.

  SvarSlet
 11. Du ka bare det der Jette - alle dine LO'er er super flotte. Og hvor er din header dejlig med forårs bebuder. Det trænger vi til. GOd weekend til dig.

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails