CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

tirsdag den 18. september 2007

BOM 9 Familien (LO uden foto)Dette LO er lavet til 9. BOM udfordring på SIF. Det omhandler familien, med fri fortolkning af, hvordan LO´et laves, om man vil præsentere familien, o.s.v.

Jeg har valgt at løse denne udfordring, uden at sætte billede på.... men at få mine tanker og følelser omkring min familie skrevet ned... frit tænkt og skrevet sådan en almindelig tirsdag i september! Og det bekræfter mig i, at vi skal værne om hinanden mens vi har hinanden!

Papiret er fra den nye Basic Grey serie "Mellow", derudover er der brugt skumbogstaver, filthjerter fra American Crafts, photo anchors, sværtede chip-hjørner, knapper, scarppers floss og signo uniball og zig writer.

9 kommentarer:

 1. Hvor er den bare flot Jette.....Opstilling er flot, flot valg af papirer, super detaljer, fedt at du ikke har brugt billeder, men bedst af det hele, en super flot tekst, der siger det hele. Et rigtig rigtig godt LO.

  Ja, nu er jeg jo ikke så nærig som dig, så jeg vil kaste et 10tal efter dig LOl LOl LOL.....aj..pjat

  Jeg giver dig et 5 tal

  Hygge fra Betina

  SvarSlet
 2. Flotte og dybe tanker på en tirsdag ;-)

  Flot LO og egentlig en god idé at lave det uden billede

  SvarSlet
 3. åhhhh Kirsten, hvor er den dog flot, og super ide uden billede, men usjjjjj jeg er en klovn til det med tekst hehe.supert:)

  SvarSlet
 4. Den er simpelthen bare blevet super-flot!! 5* herfra ;o)

  SvarSlet
 5. WAUW hvor er det flot. Hvor er det en god idé at lave LO'et på den måde, teksten taler jo helt for sig selv. "Mellow"-serien er vel nok flot når den kommer i brug. Du har fået rigtig mange detaljer og pynt med, udet at det på nogen måde virker overpyntet eller "for meget". :-)

  SvarSlet
 6. Meget, meget nydeligt. Utroligt flotte farver og papir du har brugt.
  Jeg synes det var så dejligt at læse teksten. Og du har helt ret: Nyd at vi har hinanden og vær nærværende!! Og så synes jeg det blev helt perfekt uden billeder på!
  Skønt LO! :-)

  Og god weekend!

  SvarSlet
 7. Sikke en dejlig, rørende tekst. Og et skønt layout. Skøn doodling i kanten - den er hermed liftet ;o) - og flot brug af knapperne.

  SvarSlet
 8. Dejlig tekst du har skrevet :-) Nogle gange gør det ikke noget, at der ikke er billeder på... Her passer det fint uden :-)

  SvarSlet
 9. Lækkert LO - fandt lige vej til din blog via Mariannes forum - dejlig blog med flotte LO's

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails