CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 10. september 2007

At scrappe til S-A-M

Disse LO´s startede jeg på til S-A-M. Men det er sørme noget helt andet at "sidde" og scrappe i sådan et mekka ;-) - det er jo næsten umuligt at tænke og være kreativ med alle de indtryk og fristelser rundt omkring på standene. Sikke en fed oplevelse - som førstegangs-deltager, suger man bare alle indtryk til sig og SHOPPER! Papir, dims o.s.v. - og især Magnolia stempler!! Det havde jeg ikke lige forestillet mig, jo et enkelt eller to, men 8!! Håber så bare jeg kan få lidt gang i dette, som er et lidt hyggeligt alternativ til scrapbooking. Jeg deltog i Dianas (m.fl.) farve-komsammen, og jeg synes de gav en hurtig og overskuelig vejledning i at farvelægge stempler på flere måder - så er det bare at kunne huske det, og komme igang med at øve sig! Og så var det også dejligt lige at få sagt "hej" til nogle af jer IRL, andre får jeg forhåbentlig hilst på næste gang, jeg glæder mig i hvert fald også meget til convention til oktober!

Dette LO er med billeder fra Canal Grande i Venedig, papiret er det nye Basic Grey papir, elsker simpelthen det papir!

Dette foto er ligeledes fra Venedig, alternativ fragt og varelevering i forhold til herhjemme. Imponerende som de kan manøvrere bådene ind og ud mellem store og små både og alle gondolerne. Og så er det ellers op i de små stræder med kasser på sækkevognen, mens de kæmper sig gennem turistmængden og råber "attenzione - attenzione"...og så flytter man sig selvfølgelig! Papiret er også nyt fra Basic Grey, derudover er der brugt masser af knapper, filt hjerter syet med scrappers floss og bogstaver og lidt doodling mere eller mindre, her og der!

8 kommentarer:

 1. Hej Jette.

  Sikke nogle lækre layouts du fik lavet. De er vildt flotte. jeg er også vild med det papir og har lige købt det :o)

  Det kan godt være overvældende første gang - hehe men 8 stempler - det er dæleme mange!

  Knus
  Anette

  SvarSlet
 2. Sikke nogen flotte LO'er du har lavet fra Venedig. Uh, de billeder vækker minder, selvom det efterhånden er en del år siden vi var der.
  Kan fint følge dig i, at det er svært at få lavet ret meget, når man scrapper sammen med SÅ mange som der kommer til SAM og Convention. Så skal der shoppes, snakkes, shoppes, snakkes osv. Men det er HYG'LI.... :-)

  SvarSlet
 3. Jeg er glad for at læse at du har fået noget ud af farvelægningskurset, og jeg glæder mig meget til at se, hvad du får lavet med dine stempler.
  Flotte LO´s du har lavet, især er jeg vild med opsætningen af det nederste, med den kanal du har lavet midten :0)

  SvarSlet
 4. De er vildt lækre begge to.... ;o) Er også ret vild med opsætningen på den enderste... ;o)

  SvarSlet
 5. Flotte Venedig-LOer!! Og ja, de der BG ark er sååååå lækre! *ønsker-mig-disse*!!!! :-)
  Synes det blev flot på "fragt" LOen, at du nærmest har lavet en kanal ned gennem siden. Og det ser sødt ud med doodlingen omkring knapperne - det må jeg prøve en dag.

  Hvad er det pilen peger på? Og hvad er det der har fået en cirkel på fotoet?

  God tirsdag til dig!

  SvarSlet
 6. super, super lækre loer du der har lavet,flotte papirer og lækre farver:)

  SvarSlet
 7. til Charlotte: jeg har lavet en cirkel om den lille hårdtarbejdende mand i baggrunden, og pilen pejer på sækkevognen ;-)

  SvarSlet
 8. Fine ting du har fået lavet på SAM, er faktisk imponeret over at du overhovedet har fået lavet noget, jeg kan ihvertfald ikke samle mig LOL
  Men det lyder til atdu har haft en god tur, og snart går den jo til Ryslinge....og der ses vi jo...

  Hygge fra Betina

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails