CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

mandag den 25. februar 2013

Project Life uge 7

Uge 7 er for mange ensbetydende med vinterferie... men ikke for mig.
Jeg lod mine kollegaer om det, så bli´r det jo nok min tur senere :)
Uge 7 bød på lidt af hvert. Papir og pynt er fra Anna "Finnabair"´s serie "Wonderland" og "Dreamer Collection" fra 7DotsStudio.
Side 1 indeholder vejen op til vores hos, som de første dage var spejlblanke af is... og det var med spænding vi så, om vi landede i indkørslen eller fortsatte ligeud..! Pandekagedag..uhm... Når jeg er på scrapværelset = "kreahulen", så er Franz det også... og han tager jo altså en del plads... (den opmærksomme følger vil se, at mit ugefoto af mig selv er genskær i vinduet..beklager den dårlige billedkvalitet :))
Ikke nok med at det koster en jetjager at gå til frisør, der skal jo også plejemidler til håret..og det får jeg oftest billigst på nicehair.dk. Mange kollegaer havde ferie, så der var tid til lidt oprydning og arkivering af sager.
Selvom vi kun er os to "gamle" hjemme, kan det være svært at få træning og spisetider til at gå op...så menuen koordineres så det kan passe sammen...bl.a. med mors kolde kartoffelsalat.. :) 5 uger er gået, og det er frisørtid igen...tænkte da jeg sad i stolen, at det er godt de ikke klatter ligeså meget med hårfarven, som det ser ud til på deres facebook reklame på spejlet :)....og det med hårfarven er det evige spørgsmål...grå eller...?!
Lørdag bagte jeg fastelavnsboller..og uden den supergode og stærke kenwood maskine fik jeg aldrig æltet den dej :)) Søndag kom bromand på besøg, jeg fik startet på et album til en kollega...og så startede den næste uges mareridt med et hold i nakken... mere følger i uge 8...!
Det var alt for uge 7, denne uge byder på generalforsamling i vores scrapklub, og så Scrap i det Jyske på lørdag...og jeg GLÆDER mig! Håber vi ses :)
*Jette*

9 kommentarer:

 1. Så skønne sider - og noget super fedt papir osv. du har brugt! :)
  Lyder ikke særlig rart med et hold i nakken - håber det er væk nu hvor vi er ovre uge 8 ;)
  Jeg kommer ikke til Scrap i det Jyske denne gang - og DET er jo nærmest en katastrofe! ;)

  SvarSlet
 2. Så fik du alligevel opdateret dig blog :) Hvor er dine uge 7 sider altså flotte. Sikke en god idé at bruge Finnabairs papir til det - den må jeg lige huske for jeg har da også noget af det :)
  Jeg glæder mig også helt enormt til på lørdag..ja jeg synes faktisk at ugen går alt for langsomt :) Vi ses på onsdag og lørdag :)

  SvarSlet
 3. Rigtig flot Project Life.
  Hvor er det altså hyggeligt at følge med.; )

  SvarSlet
 4. Igen skønne sider og du har mange fine detaljer med. Jeg håber vi ses til convention for jeg når ikke til Jylland ;O)

  SvarSlet
 5. Mums nogle lækre sider med mange flotte detaljer.

  SvarSlet
 6. Nøj, hvor er dine sider flotte. Mine øjene faldt straks på fastelavnsbollerne, Guf hvor ser de lækre ud. Jeg er vild med hjemmebaget fastelavnsboller.

  God weekend i det jyske.

  SvarSlet
 7. Uhh nogle lækre farver. Jeg kan så godt li at du har behandlet hvert eneste kort som et lille layout. Det ser godt ud. :) ... Den indkørsel der, den ser godt nok glat ud. Godt vinteren er ved at være ovre. Sjovt nok fik vi også pandekager i uge 7, som også er med i mit PL. :)
  Rigtigt lækre sider med super god inspiration. :)
  God weekend.

  SvarSlet
 8. Rigtig lækre sider. Håber du har haft en god tur med Scrap i det Jyske.

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare nogle lækre PL sider du har fået lavet. Mange flotte detaljer.
  Rigtig dejlig søndag

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails