CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

lørdag den 26. december 2009

Glædelig "bagjul"....tid til lidt scrap

Så skriver vi allerede den 26. december...tiden flyver afsted! Vi havde en dejlig fødselsdag den 24. om formiddagen, tror vi var 21 ialt denne gang ;-). Juleaften fejrede vi i Skive, hyggeligt og dejligt som sådan en aften skal være :)
Ellers har vi fået meget mere sne her hos os, jeg nyder det, Claus er noget mere træt af det, men mon ikke det er smeltet inden han skal på job igen.

Her er lige et stemningsbillede af vores lille cypres, som jeg har snoet små "narre-grene" af, sådan ligesom en narrehat, og så sat lys på. Før det blev dækket af sne igen!
Den 25.12 tilbringer vi altid herhjemme, stille og roligt uden nogen planer overhovedet, og det nyder vi hvert år. En lille hyggelig frokost for os selv, en lille "morfar" på sofaen og evt. lidt scrap der manglede sidste finish. Ja, så skulle Rikke også lige bruge et kort til en venindes fødselsdag i dag, så det gik lidt af dagen også med.
Dette LO lavede jeg sidste scrapaften i Holstebro...ved det godt, endnu et billede fra sommerferien :D. Billedet indbyder til de brændte orange farver, og så fik jeg også brugt det scallop papir jeg havde liggende. Fik så lige pillet lidt af i går, og ellers lagt sidste finish på det. Nu bliver det ikke anderledes!

Og her fødselsdagskortet til Mie, med BoBunny baggrundskarton og mønsterpapir. Glade farver :-)

I dag drager vi til en lille frokost i Holstebro, og i morgen kommer brormand og familie til frokost hos os. Emil på 9 vil gerne sove hos os, så det gør han så i morgen :-) Kan i have en fortsat glædelig jul, og husk at slappe af :-)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det et lækkert LO du igen har lavet :0) Og også kortet for den sag skyld. De lyder da til i holder juledagene ligesom os, bare ren afslapning det er rart og komme helt ned i gear. Kan i forsat have en god jul.

  SvarSlet
 2. Flot ferielayout. Nu længes jeg helt efter sommer!

  SvarSlet
 3. Superlækkert layout og kort du har lavet. Nu har jeg lavet alle dine udfordringer i kort..så glæder jeg mig til engang at se dine :)

  SvarSlet
 4. Jeg vil gerne ønske dig og dine en rigtig glædelig bagjul. Som du selv skriver ,så flyver tiden afsted. Sikken et skønt layout og flot kort

  SvarSlet
 5. Sikke nogle flotte ting du har fået lavet - jeg er vild med kortet... :o)
  Jeg vil ønske dig og dine kære en rigtig god bagjul, samt et godt og lykkebringende Nytår..
  Scrapknuzz Tanja

  SvarSlet
 6. Igen et flot solnedgangs-LO fra din hånd. Smukt billede!
  Lyder til i har haft en dejlig jul!

  Jeg ønsker dig og dine et rigtigt godt nytår. Vi "ses" i 2010. :0)

  SvarSlet

Related Posts with Thumbnails